AutoRai

Extra voordeel op Suzuki Grand Vitara

(9/12/2006)
Suzuki rust de toch al zeer complete Grand Vitara tijdelijk tegen een geringe meerprijs uit met aantrekkelijke optiepakketten. De klant heeft de keuze uit drie pakketten: Rhino Appearance, Rhino Convenience en Rhino Navigation, waarmee Suzuki aan ieders specifieke wens tegemoet komt.
Iedere koper van een nieuwe Suzuki levert sinds deze zomer een bijdrage aan de bescherming van de met uitsterven bedreigde zwarte neushoorn. Suzuki betaalt namelijk een jaar lang het donateurschap van de Suzuki Rhino Club voor deze kopers. Het eerste jaar dient ter kennismaking en Suzuki hoopt dat de Suzuki rijders na dit ene jaar zo enthousiast zijn geworden dat zij daarna voor slechts ⬠15,- per jaar het donateurschap zelf voortzetten. Meer informatie is te vinden op www.rhinoclub.nl.

Bij het Rhino Appearance-accessoirepakket ligt de nadruk op het exterieur van de Grand Vitara. Dat wordt voorzien van fraaie sidebars met steps en een pushbar, uitgevoerd in verchroomd roestvast staal. De flanken worden extra beschermd door stootlijsten in de carrosseriekleur. In het interieur ligt een mattenset, voorzien van het Rhino-logo. Het geheel wordt gecompleteerd met een Rhino-badge. De actieprijs voor dit pakket bedraagt ⬠1.099,-*.

Met het Rhino Convenience-pakket speelt Suzuki in op de vraag naar luxe en comfort. Behalve de Rhino-badge en de mattenset met hetzelfde logo, heeft deze uitvoering lederen bekleding op de voor- en achterstoelen (black), een Pioneer AVIC-S1 portable navigatiesysteem en stoelverwarming op de voorstoelen. Voor dit pakket betaalt de klant slechts ⬠1.599,-*.

De Rhino Navigation, de naam zegt het al, is er voor wie een hightech navigatiesysteem wenst. Dit pakket omvat namelijk een Pioneer AVIC-HD1BT 2-DIN navigatiesysteem met info voor 26 landen en een 7-inch touchpanel display, een Nokia 6021 mobiele telefoon met Bluetooth, een inbouwraam, een interface voor stuurwielbediening en een geïntegreerde geluidsinstallatie. Uiteraard maken ook de Rhino-badge en -mattenset deel uit van dit pakket, dat een prijs heeft van ⬠2.699,-*.

De nieuwe Suzuki Grand Vitara is leverbaar vanaf ⬠22.249,-. De 5-deurs-uitvoering is er vanaf ⬠25.249,-.


* Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW, montage en spuitwerk (Rhino Appearance-pakket). Het Convenience-pakket is niet leverbaar op de High Executive-uitvoering. De pushbar voldoet aan de Europese richtlijn E13*2005/66*2005/66*0004*00 (juli 2007).

BedrijfsautoRAI.nl
Open Lieverdedealer.nl in een nieuw venster