Veilingmarathon bij Inpakken en Wegwezen.nl

Ameria b.v.

Amsterdam, 12 september 2006.

Veilingmarathon bij Inpakken en Wegwezen.nl

'Inpakken en Wegwezen.nl', de grootste online uitgever van reisaanbiedingen in Nederland, organiseert op haar website vanaf 12 september een veilingmarathon, waarbij aansluitend meer dan 250 bungalowvakanties worden geveild. Elke veiling begint met een openingsbod van Euro 1,-.

Tijdens kantooruren wordt er elk half of heel uur een bungalowvakantie geveild. 's Avonds en in het weekend wordt steeds 1 bungalowvakantie geveild. De veiling duurt in totaal zes weken. De bungalowvakantie betreft een speciaal 'Inpakken en Wegwezen.nl' arrangement op het vijfsterren bungalowpark Weerterbergen, van 10 tot en met 13 november 2006.

'Aanleiding voor het organiseren van deze veiling is het feit dat we op 1 juli 2006 de grens van 900.000 nieuwsbrief abonnees hebben gepasseerd. Een bijzonder resultaat als je bedenkt dat we op 1 januari 2005 nog minder dan 100.000 abonnees hadden. Dit succes willen we graag vieren met een groot aantal van onze abonnees en onze medewerkers. Daarom hebben we dit Inpakken en Wegwezen.nl weekend georganiseerd, met vele speciale activiteiten. Het hele bungalowpark hebben we hiervoor gereserveerd. Het organiseren van deze veilingmarathon lijkt ons een leuke manier voor onze abonnees om te bepalen of ze hierbij willen zijn', aldus Marcel Beemsterboer, mede oprichter van 'Inpakken en Wegwezen.nl'

'Inpakken en Wegwezen.nl' heeft al anderhalf jaar lang ervaring met het organiseren van online vakantieveilingen. Normaal betreft het hier arrangementen van partners uit de reisindustrie, die restplaatsen in een veiling aanbieden. Zo konden abonnees van 'Inpakken en Wegwezen.nl' de afgelopen periode meebieden op zonvakanties, vliegtickets, verblijven in vakantiehuizen, beauty arrangementen en stedentrips.

'Inpakken en Wegwezen.nl' organiseert in samenwerking met derden ook vakantieveilingen op beurzen. In 2007 kunnen zowel de bezoekers van de Vakantiebeurs als de Huishoudbeurs meebieden op vakantieveilingen.


Noot voor de redactie (