Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

Marmitek introduceert de GSMguard300!

Draadloos alarmsysteem met uitbelfunctie via GSM netwerk.

EINDHOVEN- De GSMguard300 is het nieuwste beveiligingsproduct van specialist in draadloze oplossingen Marmitek. De GSMguard300 is een draadloze beveiligingsset, die alarmmeldingen per SMS verstuurt. U heeft dus geen vaste telefoonaansluiting nodig.

Via het GSM netwerk

De GSMguard300 werkt via het GSM netwerk d.m.v. een SIM kaart in de module. Het is dus niet nodig dat de ruimte, die u wilt beveiligen, voorzien is van een vaste telefoonaansluiting. De GSMguard300 is ideaal voor het beveiligen van uw garage, opslagruimte, paardenstal, boot of vakantiewoning.

SMS bij onraad

Bij onraad ontvangt u een SMS op uw GSM, waar ter wereld u ook bent. U kunt zelf maximaal 3 waarschuwingstelefoonnummers programmeren. Door het sturen van een SMS kan het alarmsysteem ook op afstand in- of uitgeschakeld worden. Of kan de werking getest worden. Voorwaarde is enkel voldoende GSM bereik.

Uitbreidingsmogelijkheden

De GSMguard300 wordt compleet geleverd met een module, een kleine antenne, twee draadloze deur/raamsensoren en een sirene. Het systeem kan onbeperkt uitgebreid worden met extra draadloze deur/raamsensoren. Wilt u ook verlichting of andere elektrische apparaten van op afstand schakelen, dan kan het systeem uitgebreid worden met een Marmitek X-10 zender SM10. Denk aan toepassingen zoals een extra buitensirene die afgaat als de deur/raamsensoren geactiveerd worden. Of u zet via SMS de verwarming van uw (wintersport)chalet alvast aan.

Technische gegevens

Het alarmsysteem werkt op de meegeleverde netvoeding of eventueel via een externe bron van 9V. Het bereik van de deur/raamsensoren is tot 30 meter.

Prijs

De prijs van de Marmitek GSMguard300 bedraagt 479,- Euro.

Bericht voor de redactie

Dit persbericht en afbeeldingen van de GSMguard300 vindt u op: http://www.marmitek.com/nl/index_consumer.php?url=pers/gsmguard300.html.

De GSMguard300 op onze website vindt u op: http://www.marmitek.com/nl/index_consumer.php?subgroep=22&product=363

Marmitek brengt op innovatieve wijze comfort en veiligheid in uw huis. Marmitek maakt gebruik van de nieuwste technieken op het gebied van multimedia, videobewaking, Home Control en beveiliging. Onderlinge compatibiliteit van producten is één van de speerpunten waardoor u uw eigen systeem kunt samenstellen en op elk gewenst moment nieuwe gebruiksmogelijkheden kunt toevoegen.

Marmitek BV - P.O. Box 4257 - NL- 5604 EG EINDHOVEN

Geldropseweg 286 NL-5643 TS EINDHOVEN

tel +31 40 21 22 831 fax +31 40 21 28 232

www.marmitek.com press@marmitek.com

Contactpersoon : Mej. Melanie Jeuken