Gemeente Wijk bij Duurstede

Open dag vereniging brandweer Wijk bij Duurstede groot succes

Zaterdag 2 september jl. hield de personeelsvereniging van de vrijwillige brandweer post Wijk bij Duurstede een open dag in en rond de brandweerkazerne aan de Hordenweg. Deze dag werd een groot succes en als het aan de brandweer ligt, is zo'n dag zeker voor herhaling vatbaar!

Nadat burgemeester Swillens aan het samengestroomde publiek had laten zien hoe je juist nìet een frituurvetbrandje moest blussen, barstte het spektakel los.
Diverse demonstraties werden gegeven, zoals de demonstratie over hoe te handelen als de vlam in de pan is geschoten en een duikdemonstratie. Het publiek kon zelfs praten met de brandweerduiker die zich onder water bevond. Voor de rondrit met de brandweerauto was grote belangstelling en de rij wachtenden bleef maar groot! Ook de E-one van de Koninklijke Luchtmacht had veel bekijks met zijn demonstraties. Dit brandweervoertuig dat wordt ingezet bij vliegtuigbranden op luchthavens, heeft een grote bluskracht en kan bij het blussen veel schuim gebruiken.

De vereniging vrijwillige brandweer post Wijk bij Duurstede wil alle bezoekers van 2 september hartelijk bedanken voor hun komst. Het was een gezellige, drukke dag, en de brandweer ziet met veel plezier terug op deze bijzonder geslaagde dag!

Link, Klik hier om een pagina terug te gaan Link, klik hier om dit artikel te mailen Link, Klik hier om dit artikel af te drukken

spacer
info@wijkbijduurstede.nl
tel : 0343 595595
fax: 0343 595599
spacer Bezoek adres:
Karel de Grotestraat 30 spacer Post adres:
Postbus 83
3960 BB
spacer