Gemeente Son en Breugel


Bestemmingsplannen via gemeentelijke website te raadplegen

De gemeente Son en Breugel heeft een start gemaakt met het presenteren van de bestem-mingsplannen op internet. Een bestemmingsplan geeft aan waar en wat gebouwd of aan-gelegd mag worden en welk gebruik is toegestaan. Iedereen is aan het plan gebonden: niet alleen de burgers, bedrijven en instellingen, maar ook de gemeente zelf. Wanneer u van plan bent te (ver)bouwen, is het bestemmingsplan uw hulpmiddel om te kijken wat wel en niet mag.

Op dit moment zijn er 4 bestemmingsplannen via de gemeentelijke website te raadplegen. Het betreft de volgende plannen:
· Herziening 't Harde Ven

· Herziening Breeakker

· Kom Breugel 2000

· Traverse e.o.

Het begin is hiermee gemaakt, wij zorgen ervoor dat de komende jaren de overige bestem-mingsplannen via internet voor u toegankelijk worden.

Nog enkele tips voor het gebruik:

· U vindt de bestemmingsplannen onder de knop Dienstverlening.
· Het is mogelijk dat de pagina naar het betreffende bestemmingsplan niet - of niet goed - opent. Dat ligt dan waarschijnlijk aan de instellingen van uw 'pop-up-blokkering'. U kunt die instelling bij u veranderen door pop-ups vanaf deze website toe te staan.
· Het kaartmateriaal van het bestemmingsplan vereist dat u een Flashplayer op uw computer heeft geïnstalleerd. U kunt deze via onze website downloaden. U vindt de verwijzing op de pagina bestemmingsplannen.

Voor meer informatie, kijk ook bij:

Bestemmingsplannen