Politie Noord-Holland-Noord

Politie zoekt getuigen auto

Hoorn, 12-09-2006 o Op donderdagavond omstreeks 23.40 uur werd in Hoorn op de Stationsweg een personenauto ontvreemd onder de neus van de eigenaar.

De man stond stil voor de fietsenstalling bij het NS-station. Hij stond te wachten op zijn vrouw die met de trein aan zou komen. Op het moment dat hij haar zag verliet de man zijn auto, maar liet de sleutels er in zitten. Een kort moment later liep hij weer terug naar de plaats waar zijn auto inmiddels vandaan was gestolen. Het ging om een grijze Renault Megane Scenic met kenteken 59-FJ-PF.

De auto is mogelijk gestolen door een negroïde man van ongeveer 24 jaar oud en met een lengte van 1,75 meter. Deze verdachte was geheel in het wit gekleed. Over de kleding liep een zwarte lengtestreep. Ook droeg hij een pet en sportschoenen.

De politie is op zoek naar eventuele getuigen van deze diefstal, met name de bestuurder van een personenauto, die de diefstal heeft gezien. Het onderzoek is in behandeling bij de politie in Hoorn, tel.nr. 0900-8844 (lokaal tarief).

Laatst gewijzigd 12-09-2006 14:00 | © Politie Noord-Holland Noord |