Ingezonden persbericht


Het is officieel: Mediasurface is het snelst groeiende bedrijf in haar sector

Mediasurface, de snelst groeiende leverancier van oplossingen voor web content management, schrijft haar succes toe aan haar passie voor het leveren van vernieuwende, intuïtieve oplossingen voor content management die aantrekkelijk zijn voor zowel zakelijke gebruikers als IT-afdelingen.

Hilversum, 12 september 2006 - Dankzij een groei van 42% in het afgelopen half jaar is Mediasurface de snelst groeiende leverancier op het gebied van content management. De halfjaarcijfers van januari - juni 2006 van diverse beursgenoteerde leveranciers van content management in Europa en de V.S., waaronder Stellent, Vignette en Filenet zijn vergeleken in deze analyse.

De goede prestaties van Mediasurface waren mede het gevolg van diverse contracten met grote toonaangevende organisaties, zoals New Star Asset Management (UK), het Department for Communities and Local Government (voorheen ODPM), het Immigration and Nationality Directorate (UK), het Ministerie van Transport (UK), Thomson Group (VS), Borealis (Oostenrijk), T-Mobile (NL) en FD Mediagroep waaronder Het Financiële Dagblad en Business News Radio (NL). Daarnaast voerden diverse bestaande klanten een upgrade van hun systemen uit naar een nieuwere versie, waarmee ze hun vertrouwen in Mediasurface bevestigden.

Lawrence Flynn, Chief Executive Officer Mediasurface, zei het volgende over deze resultaten: "Wij worden uiteraard aangemoedigd door dit bewijs dat onze strategie om zakelijke, krachtige, maar toch intuïtieve oplossingen voor webmanagement te bouwen zijn vruchten afwerpt. Deze oplossingen zijn aantrekkelijk voor zowel zakelijke gebruikers als IT-afdelingen. Wij merken dat grote maar ook kleinere bedrijven worstelen met de implementatie van onhandelbare technologieën voor zakelijk content management, die alles omvatten van documentbeheer tot portals. Zij wenden zich daarom tot meer flexibele leveranciers zoals Mediasurface om hun vereisten op het gebied van webmanagement op te lossen in weken in plaats van maanden of jaren."

Deze aankondiging valt samen met het tweede jaar dat Mediasurface met succes staat genoteerd op de London Stock Exchange waar het bedrijf is genoteerd op de AIM Exchange (ticker: MSR). Dit jaar bracht Mediasurface Morello 5.4 (www.hellomorello.nl) uit, de nieuwste versie van haar high-end web content management oplossing. Tevens lanceerde het bedrijf een CMS-product voor het midden- en kleinbedrijf, Pepperio (www.pepperio.co.uk). In reactie op behoefte uit de markt heeft Mediasurface de afgelopen twaalf maanden bovendien diverse nieuwe kantoren geopend om zo haar aanwezigheid in Europa, India, Zuid-Oost-Azië en de V.S. te versterken.


- Einde -

Over Mediasurface

Mediasurface ontwikkelt, verkoopt en implementeert WCM-software (Web Content Management) die bedrijven helpt de mogelijkheden van het web ten volle te benutten door de complexe taak van het beheren van websites terug te brengen tot eenvoudige handelingen.

Morello is de high-end WCM-oplossing van Mediasurface die gebruikers zonder technische kennis in staat stelt volwaardige sites te beheren. Morello is de expliciete keuze van organisaties zoals AEGON, FD Mediagroep, Inspectie voor de Gezondheidszorg en VU Medisch Centrum voor het beheren van geavanceerde intranetten, extranetten, websites en andere digitale kanalen.

Pepperio is een professioneel alles-in-één serviceconcept voor het midden- en kleinbedrijf dat exclusief wordt geleverd via het Mediasurface-netwerk van Pepperio-partners. Met Pepperio kan het MKB gemakkelijk zelf een professioneel ontworpen website opzetten en beheren tegen een vaste lage maandelijkse prijs.

Mediasurface is beursgenoteerd op de AIM markt van de London Stock Exchange (MSR) en werkt via dochterondernemingen en partners in Europa, de Verenigde Staten en India. Het hoofdkantoor van het bedrijf is gevestigd in Engeland.

Meer informatie: www.mediasurface.nl

Opmerking voor de redactie
Neem voor meer informatie contact op met:

Mediasurface
Annet Blanken

Tel 035 623 78 90

GSM 06 52 43 71 91

Annet.blanken@mediasurface.com