Politie Gelderland-Midden

Drie winkeldieven aangehouden

Publicatiedatum: 12-9-2006 16:19:51

Arnhem - In Arnhem zijn maandagmiddag drie verdachten van winkeldiefstal aangehouden door de politie. Een 51-jarige Arnhemmer werd rond kwart voor twee door beveiligingspersoneel van een zaak aan de Spijkerlaan betrapt. De man zou een pakje sigaretten hebben gestolen. Bij een zaak aan de Velperbuitensingel werd omstreeks twee uur een 38-jarige man uit Elst aangehouden. Hij zou levensmiddelen hebben gestolen. De Elstenaar, een zogenoemde veelpleger, is ingesloten. In het winkelcentrum Kronenburg werd even na drie uur een 37-jarige vrouw uit Arnhem aangehouden. De vrouw wordt ervan verdacht scheermesjes te hebben gestolen.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---

Alerte getuige: reeks tanken-zonder-betalen opgelost
Publicatiedatum: 12-9-2006 16:21:38 Zevenaar - Met de aanhouding van een 23-jarige Zevenaarder op 24 augustus heeft de Zevenaarse politie een reeks aan tanken-zonder-betalen opgelost. De Zevenaarder bleek tussen 12 augustus en 24 augustus jl. zonder rijbewijs te hebben rondgereden en veelvuldig bij tankstations `proletarisch' te hebben getankt. De man werd op 24 augustus staandegehouden door een oplettende getuige en werd overgedragen aan de politie.
politie geen onderzoek in naar `tanken-zonder-betalen', omdat dit bij betalen. De huurauto bleek - op verzoek van de verdachte - te zijn