Politie Zeeland


W-2318-2006 Aanrijding, Zoutelande
Op de Blauwpoorstweg in Zoutelande zijn maandagmiddag omstreeks 17.30 uur twee automobilisten met elkaar in aanrijding gekomen.
Een 54-jarige automobiliste uit Sliedrecht verleende op de kruising met Werendijke geen voorrang aan een 52-jarige automobilist uit de gemeente Veere.
Er was enkel blikschade.

Z-2319-2006 Geparkeerde personenauto beschadigd
Dinsdagmorgen rond 09.00 uur is in de Reggestraat in Terneuzen een personenauto van een 30-jarige man uit die plaats zwaar beschadigd geraakt.
Een 46-jarige Belgische vrachtwagenchauffeur had met zijn vrachtwagencombinatie de personenauto aangereden en had deze een tiental meters meegesleept.

O-2320-2006 Aanrijding, Bruinisse
Op de N59 ter hoogte van Bruinisse zijn vanmorgen rond 10.34 uur twee automobilisten met elkaar in aanrijding gekomen.
Een 32-jarige man uit Den Bommel keerde zijn auto maar verleende daarbij geen voorrang aan een 26-jarige automobiliste uit Barendrecht. Er was enkel blikschade.

O-2321-2006 Bedrijfsinbraak in Goes
Afgelopen nacht werd ingebroken in een bedrijfspand aan de Amundsenweg.
Er werd een ruit vernield en uit de administratieruimte werden vier flatscreens en twee computerkasten gestolen. De waarde is niet bekend.

O-2322-2006 Fietser gewond bij aanrijding in 's-Heer Arendskerke
Op de kruising Noordzakweg / Nieuwe Rijksweg raakte dinsdag om 07.05 uur een 33-jarige fietser uit 's-Gravenpolder bij een aanrijding gewond aan zijn knie, pols en schouder.
Een 21-jarige Thoolse automobilist kwam van de Nieuwe Rijksweg en verleende de fietser op de kruising geen voorrang. De fietser werd per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Over schade aan de voertuigen is niets bekend.

O-2323-2006 Diefstal bliksemafleiders (koperdraad), Goes
Afgelopen weekend werd van het dak van een bedrijf aan de Livingstoneweg een bliksemafleider gestolen. Van een ander gebouw, behorend bij hetzelfde bedrijf werd een gedeelte van de bliksemafleider weggenomen.
In totaal werd circa honderdvijftig meter koperdraad gestolen. De waarde is niet bekend.

Z-2324-2006 Dronken man slaapt op de weg in Sas van Gent
Op de Poeldijk in Sas van Gent trof de politie maandag om 21.35 uur na een melding een dronken 43-jarige man uit Terneuzen slapend op het wegdek aan.
Omstanders stonden het verkeer te regelen om te voorkomen dat er ongelukken zouden gebeuren. Nadat de Terneuzenaar gewekt was, werd hij met een mini voor het in staat van dronkenschap belemmeren van het verkeer, naar huis gestuurd.

Z-2325-2006 Bedrijfsinbraak in Sas van Gent
Afgelopen nacht werd ingebroken in een bedrijfsgebouw aan de Wervenweg.
Er werd een deur geforceerd en er werden ongeveer twintig stuks elektrisch gereedschap weggenomen, hiervan is de waarde onbekend.