Deelgemeente Feijenoord Rotterdam

Boulevardwinkel: centraal informatiepunt voor een ieder

De Boulevard Zuid heeft sinds augustus 2006 zijn eigen Boulevardwinkel, en wel op de Beijerlandselaan 34.

De Boulevardwinkel werd tijdens het grote Boulevardfeest op 9 september geopend door wethouder Schrijer en dagelijks bestuurder René Kronenberg (foto).

Wonen, ondernemen en leven
De Boulevardwinkel is het centrale informatiepunt over wonen, ondernemen en leven op de Boulevard Zuid. De bewoners en ondernemers kunnen hier terecht voor vragen, suggesties, klachten of wensen over de boulevard.

Laanmanagers
De Boulevardwinkel wordt bemand door de laanmanagers die in opdracht van de gemeente en deelgemeente werken aan het werven van nieuwe ondernemers voor de Boulevard Zuid. Ondernemers en bewoners kunnen in de winkel terecht voor een afspraak met vertegenwoordigers van de deelgemeente of van stedelijke diensten.

Verzamelpunt voor toezichthouders
De winkel wordt daarnaast een verzamelpunt voor de toezichthouders die op de Boulevard Zuid actief zijn. Tot voor kort waren zij gehuisvest in Bluepoint op het Slaghekplein.

(foto: Wethouder Schrijer snijdt de taart aan in de pasgeopende Boulevardwinkel (Beijerlandselaan 34).Rechtsachter, de beide laanmanagers Farid Darkaoui en Abdel El Bouchibti. De ondernemers hadden ook iets te vieren: de opening van Arena Meubelen in het Bristolpand en Bambino Giftshop. Laatstgenoemde winkel in exclusieve baby-, kinder- en damesmode wordt gerund door het echtpaar Reshma en Amar Sewnandan.)