Gemeente Geldrop-Mierlo


Werk en inkomen

PRIJSWINNAARS KERMIS EN MARKT

De Geldropse kermis is weer voorbij. In dit artikel laten wij u weten wie tijdens de kermis fantastische prijzen heeft gewonnen, welke exploitant de mooiste attractie had en welke koopman het beste in zijn vak is!

Tijdens de kermismarkt in Geldrop op woensdag 6 september, werden de kooplieden beoordeeld. Onderdelen waarop zij konden scoren zijn uitstalling van het verkooppunt, klantvriendelijkheid en productpresentatie. Maar ook voor de kermisexploitanten was het een spannende middag, want zij werden beoordeeld op de aantrekkelijkheid en exploitatie van hun zaak! De jury, die rondliep op de kermis en de markt, beoordeelde de exploitanten in zes verschillende categorieën: grootvermaak, familiezaken, kindervermaak, gok- en behendigheidsspelen, eetzaken en publieksprijs. In elke categorie was er dus één winnaar, die uit handen van wethouder W. Maasakkers een oorkonde en het beeldje `De Wever' ontving.

De winnaars zijn:
o Publieksprijs kermis: Cyber-one, de heer Stroucken o Publieksprijs markt: Thanita's Bijoux, de heer en mevrouw Dillen o Mooiste grootvermaak: The Magic, de heer Hinzen o Mooiste kindervermaak: Beachjumper, de heer Bootsma o Mooiste familievermaak: Tornado, de heer van de Wiel o Mooiste consumptiezaak: Suikerspin, de heer Haitjema o Mooiste behendigheid/gokvermaak: Lijntrek, de heer Eckelboom o Beste koopman: aardappelhandelaar de heer Couwenberg

PRIJSWINNAARS KERMISLOTERIJ Patrick Lodewijks, oud-keeper van PSV, deed de kinderverloting. Na de kinderverloting was het tijd voor de `grote' verloting. De hoofdprijzen waren niet mis: een scooter ter waarde van EUR 2000,- gesponsord door rijwielhandel Paul van Lieshout en één minuut gratis winkelen bij Supermarkt Albert Heijn in het centrum.

KERMIS MIERLO
Zaterdag 9 september is de kermis in Mierlo gestart. Deze duurt nog tot en met dinsdag
12 september, dus als u nog wilt gaan...De kermis is uw bezoek absoluut waard! Uiteraard komen wij in dit blad nog terug op deze kermis.