Leger des Heils

Exclusieve auto's rijden regiorally voor het Leger des Heils

09/19/2006
Maar liefst veertig équipes van klassieke en exclusieve automobielen zullen dinsdag 12 september deelnemen aan de eerste Leger des Heils Auto-toerrally. De recreatieve tocht is een gezamenlijk initiatief van Staalbankiers en Alliance Gastronomique en rijdt in de namiddag tussen Zorgwijk en Raamsdonksveer. Door de rally in het teken van het Leger des Heils te stellen wordt tegelijkertijd aandacht gevraagd voor het goede doel. Temidden van de overige bijzondere wagens zal dan ook een `noodhulpbus' van het Leger des Heils acte de présence geven.

De automobielen van de Leger des Heils Auto-toerrally worden bemand door medewerkers, cliënten en relaties van zowel Staalbankiers als Alliance Gastronomique. Ze vertrekken 's morgens om 10.30 uur vanuit de restaurants De Zwethheul in Schipluiden en De Hoefslag in Bosch en Duin. Tegen het middaguur komen de équipes via twee routes samen bij Zorgwijk, vanwaar de tocht na de lunch verder gaat naar het Nationaal Automobiel Museum in Raamsdonksveer. Deelnemers worden en passant geïnformeerd over het werk van het Leger des Heils. Het Leger mag uiteraard ook rekenen op een donatie van Staalbankiers.

`Private bank' Staalbankiers en Alliance Gastronomique, een samenwerkingsverband van cuisiniers en restaurateurs, zamelden eerder dit jaar met de Alliance/Staal Zeilregatta geld in voor de Strumeth Stichting ter bestrijding van struma in ontwikkelingslanden.

Voor meer informatie over de rally kunt u contact opnemen met Staalbankiers te Den Haag, Henrietta Smeekes, tel. 070 - 310 18 25, of met de Alliance Gastronomique te Nuenen, Erica Smeets, tel. 040 - 263 11 53. Voor meer informatie over het Leger des Heils kunt u contact opnemen met Robert-Jan van den Hoorn (afdeling Communicatie), tel. 036-539 81 26.