Gemeente Bernheze


Collegebesluiten 12 september 2006

Rookverbod

In Bernheze is gelet op de veranderde weersomstandigheden het rookverbod in de bossen en natuurgebieden ingetrokken.

Parkeerverbod

Op 12 september 2006 is door het college van burgemeester en wethouders besloten het advies van de commissie bezwaar en beroep van 12 juli 2006 inzake het parkeerverbod op de verbindingsweg tussen Wilhelminalaan 21 en 23 in Heesch over te nemen. Het ingediende bezwaarschrift wordt hiermee ongegrond verklaard en het besluit van 28 maart 2006 in stand gehouden.

Verrekening 12m2 Intop b.v.

Het college van burgemeester en wethouders heeft in haar vergadering besloten de te weinig geleverde vierkante meters aan Intop Nederland b.v. te verrekenen.

MOB-complex Heesch en magazijnen-complex Nistelrode

Het college van burgemeester en wethouders reageert in principe positief op de ontwerpnota Brabants Ruimtelijk OntwikkelingsKader Militaire Terreinen, waarin voor de militaire terreinen MOB-complex Heesch en Magazijnen-complex Nistelrode een uiteindelijk 100% groene bestemming wordt voorzien.

Beheer molen

Het college van burgemeester en wethouders heeft besloten tot het aanstellen van drie nieuwe molenaars op de molen `Wildlust' in Nistelrode. Dit zijn de heren Van Breda uit Oss, Van den Heuvel uit Heeswijk-Dinther en Voorneman uit Uden.

I&A Beleidsplan 2006-2009

Op 5 september 2006 stelde het college van burgemeester en wethouders het I&A-beleidsplan en bijbehorend projectenpan vast. Dit plan geeft aan wat we de komende drie jaren op het gebied van informatisering en automatisering gaan doen. Gedacht kan hierbij worden aan de verdere uitbouw van het elektrisch loket en het verder stroomlijnen van de diverse administratieve systemen.

feed