Digitale Gemeente Houten

Modeshowcursus: na succes in Nieuwegein nu ook in Houten!

zondag 3 september 2006 - Bron: Janneke (Jols)

Dinsdag 12 september start Jols een nieuwe modeshowcursus voor tieners en jongvolwassenen! Iedereen die geïnteresseerd is kan zich opgeven voor de gratis proefles op 12 september door een mail te sturen naar info@jols.nl. De cursus wordt gegeven van 18.00-19.00 uur en 19.00-20.00 uur in de gymzaal van Openbare basisschool Ridderspoor aan de Horigenland 50 in Houten.

Modeshowcursus
Het doel van de modeshowcursus verschilt per persoon. Droom je van een carrière als mannequin en wil je de fijne kneepjes van het modeshow lopen onder de knie krijgen? Of wil je je houding verbeteren en je zelfvertrouwen een boost geven? Wat je reden ook is, de cursus is zeker de moeite waard. Bovendien zijn de lessen erg gezellig en heerst er een relaxte en ongedwongen sfeer. Tijdens de cursus krijg je naast looplessen ook les in visagie, en ga je als een fotomodel op de foto. De cursus wordt afgesloten met een spetterende eindmodeshow met publiek! Tijdens deze modeshow is er een deskundige jury aanwezig om iedereen persoonlijk te beoordelen op diverse punten als houding, techniek, verzorging en uitstraling.

De cursus is als volgt opgebouwd:

- 7 looplessen

- 1 visagieles (cursisten leren zichzelf op te maken)
- 1 fotoshoot (individueel)

- 1 modeshow

Wil je graag modeshows lopen of gewoon je houding verbeteren, geef je dan nu op voor de gratis proefles op dinsdag 12 september. Opgeven voor de proefles kan via email: info@jols.nl en check ook de website www.jols.nl

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2006 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).