Bever Holding

Hilversum, 8/25/2006
Uitnodiging tot het bijwonen van de Buitengewone vergadering van aandeelhouders. (12 sep 2006)

N.V. Bever Holding, gevestigd te Hilversum

Aandeelhouders en andere vergadergerechtigden worden uitgenodigd tot het bijwonen van de Buitengewone vergadering van aandeelhouders van N.V. Bever Holding te houden op dinsdag 12 september 2006 om 10:30 uur in het Amrâth Hotel Lappershoek, aan de Utrechtseweg 16, in Hilversum.

Agenda


1. Opening.

2. Toelichting van de directie en de raad van commissarissen op het bod van Beauchamp Beheer B.V. op alle uitstaande aandelen in het kapitaal van N.V. Bever Holding (het Bod).

3. Toelichting gemotiveerde standpuntbepaling door de directie en de raad van commissarissen op het Bod.

4. Voorstel van de raad van commissarissen tot wijziging van de statuten van N.V. Bever Holding overeenkomstig het voorstel d.d. 25 juli 2006, opgesteld door Allen & Overy LLP, welke wijziging zal worden geëffectueerd onder de opschortende voorwaarde van gestanddoening van het Bod.

5. Voorstel om iedere directeur en iedere commissaris van N.V. Bever Holding, alsmede iedere notaris en kandidaat-notaris verbonden aan Allen & Overy LLP, te machtigen om bij het Ministerie van Justitie een verklaring van geen bezwaar aan te vragen ten behoeve van de statutenwijziging onder 4 en de akte van statutenwijziging te doen passeren.

6. Aftreden van de heer R.H. Zieck als directeur van N.V. Bever Holding en verlening van decharge onder de opschortende voorwaarde van gestanddoening van het Bod, effectief per de datum van de settlement van het Bod.

7. Aftreden van de heer H. Visser en de heer T. Blokland als commissarissen van N.V. Bever Holding en verlening van decharge onder de opschortende voorwaarde van gestanddoening van het Bod, effectief per de datum van de settlement van het Bod.

8. Voorstel tot benoeming van de heer E.A. van den Brandhof tot directeur van N.V. Bever Holding onder de opschortende voorwaarde van gestanddoening van het Bod, effectief per de datum van de settlement van het Bod.

9. Voorstel tot benoeming van de heer W. Simon tot commissaris van N.V. Bever Holding onder de opschortende voorwaarde van gestanddoening van het Bod, effectief per de datum van de settlement van het Bod.
10. Rondvraag.

11. Sluiting.

Vergaderstukken

De agenda met toelichting, daarbij behorende stukken, een afschrift van het voorstel tot wijziging van de statuten waarin de voorgestelde wijzigingen woordelijk zijn opgenomen en de gegevens van de tot directeur en commissaris te benoemen personen liggen vanaf heden tot na afloop van de vergadering tijdens kantooruren ter inzage ten kantore van N.V. Bever Holding, Melkpad 22, 1217 KD Hilversum, alsmede ten kantore van Kas Bank N.V., Spuistraat 172, 1012 VT Amsterdam. De vergaderstukken zijn aldaar voor aandeelhouders en andere vergadergerechtigden kosteloos verkrijgbaar. Het Biedingsbericht is voor Nederlandse ingezetenen beschikbaar via www.euronext.com

Toelating tot de vergadering

Houders van aandelen dienen uiterlijk op 4 september 2006 (a) hun aandelen of (b) een schriftelijk verklaring van een instelling aangesloten bij het Nederlands Instituut voor Giraal Effectenverkeer (Necigef) waarin wordt bevestigd dat (i) de houder ge-rechtigd is tot een bepaald aantal aandelen dat behoort tot haar verzameldepot van de aandelen in de Vennootschap en (ii) de (rechts)persoon gerechtigd zal blijven tot deze aandelen tot en met de sluiting van de vergadering, te deponeren bij Kas Bank N.V., afd. Special Products Custody Services (020 - 5575575 / fax 020 - 5576100 / e-mail:
global.proxyvoting@kasbank.com. U ontvangt per e-mail of per post een bewijs van registratie ("depotbewijs") met uw depotbewijsnummer. Uw depotbewijsnummer dient als bewijs van toegang, waarmee u zich bij de aanmelding op de vergadering dient te identificeren. Andere vergadergerechtigden dienen de directie uiterlijk op 4 september schriftelijk van hun voornemen de vergadering bij te wonen, op de hoogte te hebben gesteld. In geval van bijwoning van de vergadering door een gevolmachtigde dient de door de vergadergerechtigde verstrekte schriftelijke volmacht eveneens uiterlijk op 4 september 2006 door de directie te zijn ontvangen.

De Directie
Hilversum 25 augustus 2006

Postbus 1391
1200 BJ, Hilversum