Ingezonden persbericht

Informatieavond D66-Verkiezingsprogramma in Tilburg

Kandidaat Tweede-Kamerleden aanwezig bij presentatie D66
Op dinsdag 12 september zal in Tilburg een informatieavond over het concept verkiezingsprogramma van D66 worden georganiseerd. Dit in het kader van het D66 verkiezingsprogramma 'Het gaat om mensen' dat dinsdag 5 september is gepresenteerd. In dit programma trekt D66 onder andere 5 miljard uit voor onderwijs en nog eens 5 miljard aan lastenverlichting. Ook willen de democraten de identificatieplicht afschaffen en moet de OAW leeftijd in de komende 24 jaar geleidelijk naar 67 jaar worden opgetrokken. Deze punten en de rest van het programma worden tijdens de avond toegelicht ook is er de gelegenheid om vragen te stellen over het verkiezingsprogramma.
Tijdens deze avond zullen ook enkele kandidaat-Kamerleden aanwezig zijn. Aanwezig zullen zijn: Mark Sanders, woonachtend in Utrecht en geboren en getogen in Helmond staat op plaats 4 van de stemadvieslijst, naast Mark Sanders zal ook Boris van der Ham, huidig kamerlid en nummer 6 op de lijst en Gerben Jan Gerbrandy voormalig ambtelijk secretaris van de Tweede Kamerfractie van D66 aanwezig zijn, Gerben Jan Gerbrandy staat op nummer 9.
Deze avond is voor iedereen toegankelijk die meer informatie wil over het verkiezingsprogramma van D66. De avond begint om 19.30uur en zal rond 21.30 uur afgelopen zijn. De bijeenkomst vindt plaats in Café De Beurs in het centrum van Tilburg.