Ingezonden persbericht

Wereldpremière op Apple Expo 2006 in Parijs

ViewSonic presenteert 's werelds eerste LCD-schermen met ingebouwd iPod docking station

Parijs, Apple Expo, 12 september 2006 - ViewSonic® Corporation, toonaangevend speler op de markt van visuele technologieën, presenteert vandaag 's werelds eerste 'Made for iPod®'-schermen met een geïntegreerd iPod docking station op Apple Expo 2006. De ViewDock(TM)-schermen maken het mogelijk om iPod- videotoepassingen te beleven op een beeldoppervlak dat meer dan 65 keer groter is dan dat van een iPod.

ViewSonic's evolutie van LCD-monitors sluit perfect aan bij de laatste digitale entertainment trends en de snel groeiende markt van iPod-accessoires. De ViewDock-serie is door het iPod docking station en het breedbeeldscherm ideaal voor een veelheid aan multimedia-toepassingen. De zeer uitgebreide aansluitings- en audiomogelijkheden, inclusief meerdere USB 2.0-poorten, 8 in 1 geheugenkaartlezer, microfoon, geïntegreerde stereoluidsprekers en subwoofer, maken deze splinternieuwe schermen tot een absolute must-have.

Met deze nieuwe reeks LCD-schermen biedt ViewSonic miljoenen iPod-gebruikers toegang tot een nieuwe dimensie voor hun audio- en videocontent. Bovendien nemen ze minder ruimte in beslag, met een opgeruimd bureau als resultaat. De modellen beschikken over uiterst snelle responstijden, hoge helderheids- en contrastwaarden en een brede kijkhoek. Ideale omstandigheden om optimaal te genieten van snelle actiegames, videodownloads en speelfilms.

"We laten hiermee zien dat ViewSonic blijft innoveren door als eerste fabrikant ter wereld de aansluitmogelijkheden van LCD-schermen daadwerkelijk uit te breiden," zegt Mel Taylor, vice president Marketing van ViewSonic Europa. "Deze nieuwe producten vullen een gat in de markt van iPod-accessoires en bieden gebruikers de kwaliteit en ervaring van ViewSonic."

De ViewDock-schermen zullen vóór eind dit jaar bij geselecteerde dealers, distributeurs en internetwinkels beschikbaar zijn. De prijzen worden vrijgegeven wanneer de schermen beschikbaar zijn.

Over ViewSonic
ViewSonic Corporation is een wereldwijde leverancier van visuele technologie, zoals LCD-monitoren, televisies, projectoren en HDTV voor zowel de consumentenmarkt als professionele gebruikers. Opgericht in 1987, en volledig in privé-eigendom, heeft ViewSonic met zijn producten wereldwijd al meer dan 2.000 consumentenonderscheidingen in de wacht gesleept. ViewSonic is gevestigd in Walnut, Californië (VS). Meer informatie is te vinden op www.viewsoniceurope.com/nl.

Voor dealerinformatie van ViewSonic Nederland kunt u bellen met (020) 491 92 54 of een e-mail sturen naar
sales-nl@viewsoniceurope.com.

Voor meer informatie kan u contact opnemen met:
Bas Pootjes
PublieksWerk B.V.
email: viewsonic@publiekswerk.nl
Tel: (020) 486 21 39

Marie Pinon
Press Relations Europe
email: marie.pinon@viewsoniceurope.com
Tel: 0033-1-41 47 49 05

Voor beeldmateriaal kunt u contact opnemen met PublieksWerk.

Vriendelijke groet,
PublieksWerk B.V.

Bas Pootjes

Verklaringen met betrekking tot de toekomst

Dit persbericht bevat verklaringen met betrekking tot de toekomst, inclusief alle verklaringen die verband houden met de verwachte prestaties van ViewSonic-producten, zakelijke mogelijkheden of financiële prestaties. Deze verklaringen zijn onderworpen aan risico's en onzekerheden, waardoor de reële resultaten materieel kunnen verschillen van de verwachtingen. Dergelijke risico's en onzekerheden zijn, maar blijven niet beperkt tot, de afhankelijkheid van ViewSonic van andere producenten, de noodzaak om zijn verkoopkanalen in stand te houden en uit te breiden, de aanvaarding van de producten van ViewSonic door de markt, de algemene economische trends, inclusief cyclische trends in de sectoren voor pc's en visuele displays, en de impact van de producten en prijzen van concurrenten. Beleggers dienen het Formulier 10 van ViewSonic te lezen, dat bij de Amerikaanse Beurscommissie (Securities and Exchange Commission) werd ingediend, in het bijzonder het hoofdstuk met de titel "Factors that May Affect ViewSonic's Business and Financial Results" (Factoren die de activiteiten en financiële resultaten van ViewSonic kunnen beïnvloeden). Men mag niet zonder meer vertrouwen op deze verklaringen met betrekking tot de toekomst, die uitsluitend gelden op de datum van dit persbericht. Alle verklaringen met betrekking tot de toekomst vallen volledig onder deze omzichtigheidsverklaring en ViewSonic kan niet worden verplicht om verklaringen met betrekking tot de toekomst te herzien of aan te passen aan gebeurtenissen of omstandigheden die zich na de publicatie van dit persbericht zouden voordoen.