MediaPlaza


Nationale e-HRM congres, accountability van HR
Datum: Woensdag 13 september 2006
Locatie: Media Plaza, Utrecht
Prijs: 399 Euro

Toegevoegde waarde van HR
De bijdrage van de HR discipline aan het bedrijfsresultaat is veelal onderbelicht. In de praktijk blijkt het lastig om goede, betrouwbare meetgegevens op te hoesten. Een veelheid aan systemen zorgt er vaak voor dat het maken van een 'eenvoudige' management rapportage dagen werk kost. Gevoelsmatig bekeken is een investering in een goede e-HRM oplossing een logische keus. Vereenvoudiging van processen, minder fouten, administratieve lastenvermindering en betere management informatie. Hoe kan de toegevoegde waarde van HR binnen een organisatie worden vergroot en welke rol speelt technologie hierbij? Congres

Op 13 september 2006 vindt het Nationale (e)-HRM congres plaats. Tijdens dit congres ligt de nadruk op het verschaffen van inzichten voor het samenstellen van een goede business case. Specifiek wordt ingegaan op de mogelijkheden van een kwantitatief georiënteerd HR-beleid, de toekomst van e-business en het vernieuwen van bedrijfsprocessen.Bent u op zoek naar mogelijkheden om de toegevoegde waarde van de HR functie te vergroten en beter te kunnen sturen op resultaat, dan mag u het Nationale e-HRM congres niet missen.

DOELGROEP
Het Nationale e-HRM congres is belangrijk voor: o Directie en MT leden
o HR Managers
o HR Beleidsadviseurs
o ICT managers

LEERDOELEN
Tijdens het Nationale e-HRM congres wordt u op de hoogte gesteld van de ontwikkelingen op het gebied van accountability van e- HRM. o Hoe kun je als personeelsafdeling zorgen voor toegevoegde waarde zodat P&O een partner in de strategie van de organisatie wordt. o Inzicht krijgen in de mogelijkheden van een kwantitatief georiënteerd personeelsbeleid.
Praktijkcases van organisaties die ervaring hebben met ken- en stuurgetallen en hiermee een kwantitatief personeelsbeleid voeren. o Netwerken met branchegenoten.

Voro meer informatie over het programma kunt u contact opnemen met Lisette Martens 030 - 291 41 47.

Meer informatie over het programma volgt spoedig.