Project Gemeente Westland

Poeldijk
Informatieavond over HOED in Poeldijk

De gemeente Westland organiseert op woensdag 13 september 2006 een informatiebijeenkomst over de plannen met betrekking tot de HOED (Huisartsen onder één dak) in Poeldijk. De bijeenkomst is bedoeld voor omwonenden en andere belangstellenden en vindt plaats in De Leuningjes, Julianastraat 49 in Poeldijk. De aanvang is 20.00 uur. Vanaf 19.30 uur is de zaal open.

Huisartsen, apotheek en stichting onder één dak Op initiatief van een huisarts wordt sinds enkele jaren gesproken over de realisatie van een HOED (Huisartsen Onder Eén Dak) in Poeldijk. Inmiddels hebben ook een apotheker en de Stichting Maatzorg-De Werven aangegeven met de betrokken huisartsen te willen komen tot gezamenlijke huisvesting.

Oorspronkelijk was het plan om de HOED aan de Margrietlaan te bouwen. Om de gebruikswaarde van het terrein dat is gelegen tussen de Irenestraat, de Margrietlaan en de Dahliastraat te optimaliseren, heeft de gemeente in samenwerking met de initiatiefnemers een nieuw plan ontwikkeld. Naast de HOED zijn in dit nieuwe plan ook het parkeren, het groen en het speelterrein betrokken. In dit plan wordt de HOED gerealiseerd aan de Irenestraat.

Tijdens de bijeenkomst worden het ruimtelijk plan en het bouwplan van de HOED gepresenteerd. Daarnaast worden verschillende varianten voor de herinrichting van het speelterrein aan de aanwezigen voorgelegd. Na een tweetal presentaties is er gelegenheid om vragen te stellen en van gedachten te wisselen over de invulling van het speelterrein. De avond maakt overigens geen onderdeel uit van de formele inspraakprocedure. Deze volgt pas later.

Aanmelden
Om organisatorische redenen wil de gemeente graag weten hoeveel mensen naar deze bijeenkomst komen. Aanmelden kan telefonisch: 0174 - 672304 of per e-mail: acmjutte@gemeentewestland.nl.