Ingezonden persbericht


Meet the Game Graduates

Vier jaar geleden startte de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht de eerste voltijds studie op het gebied game design & development in Europa. Over twee weken ontvangt de eerste lichting studenten van deze game-opleiding haar bachelor- of master diploma. Woensdag 13 september presenteren de game designers hun afstudeerwerk, bestaande uit innovatieve videogames en gameconcepten, aan de Nederlandse game industrie, de pers en andere geĂŻnteresseerden. We nodigen u van harte uit voor deze feestelijke bijeenkomst.

Sprekers zijn o.a. Jeroen van Mastrig (Hoofd Game Design & Development) Alexander Fernandez (Chair BGIN, CEO Streamline Studios), Jan Pieter van Seventer (producer/designer Woendend! Games). Diverse studentenprojecten worden gepresenteerd o.a. in opdracht van Guerrilla Games en Philips. Het volledige programma zenden wij u in de loop van volgende week toe.

Het programma start om 10 uur en zal om 13 uur worden afgesloten met een lunch. Aansluitend kan de Graduation Exposition bezocht worden. Op deze expositie is ook werk van o.a. de animatie-, sound & music- en interactiondesign afdelingen te bewonderen.

Het aantal plaatsen is beperkt, wij verzoeken U, zich vooraf aan te melden door een mail te sturen naar willemijn.deboer@kmt.hku.nl.

Met vriendelijke groet,

Jeroen van Mastrigt

Hoofd opleiding Game Design & Development, HKU