Gemeente Utrecht

nieuwe gemeenteraad bezoekt west

Op woensdagavond 13 september brengt de nieuwe gemeenteraad een bezoek aan West. De raad zal met de wijkbewoners over twee onderwerpen in discussie gaan: de aansluiting van het Stationsgebied op Lombok en wat zijn belangrijke voorzieningen voor de wijk West. De bijeenkomst vindt plaats in Dienstencentrum West (Pieter Bothstraat 35).

Een nieuwe gemeenteraad, nieuwe kansen! Voor het eerst bezoekt deze gemeenteraad de wijk West. De raad kent veel nieuwkomers, een goede reden dus voor een eerste kennismaking.

Op woensdagavond 13 september gaat de raad met de wijkbewoners in gesprek. De bijeenkomst start om 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur). Stichting Trek Lombok door tot het Spoor en de Initiatiefgroep Bevaarbare Leidsche Rijn geven ieder een toelichting hoe zij de aansluiting van het Stationsgebied op Lombok zien. Jongerencentrum ULU en Stichting Open Oog (in Al) gaan in gesprek met de raad over het jongerencentrum en de komst van een multifunctionele accommodatie op het Cereol-terrein. De avond wordt om 22.00 uur afgesloten met een informele ontmoeting in het Museumcafé Lombok (J.P. Coenstraat 69).

Noot voor de media:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met wijkbureau West, tel. 030 - 286 00 00, e-mail: west@utrecht.nl en www.utrecht.nl/west, of bij de Griffie van de gemeenteraad, tel. 030 - 286 10 69 en griffie.gemeenteraad@utrecht.nl.

Utrecht,


1 september 2006

Met vriendelijke groet,

Michèle de la Rie
Griffie Gemeenteraad
kamer 1.07 stadhuis
tel: 030-2861069
e-mail: m.trooster@utrecht.nl
maandag afwezig