Deelgemeente Feijenoord Rotterdam

Informatie-inloop over buskeerlus voor Stoomschip Rotterdam

© deelgemeente Feijenoord Op woensdag 13 september organiseert de deelgemeente Feijenoord een informatie-inloop voor bewoners van Katendrecht. De inloop gaat over de keerlus die ten behoeve van Stoomschip Rotterdam wordt aangelegd om het schip ook per bus goed bereikbaar te maken.

De inloop vindt tussen 19.00 en 20.30 uur plaats in het gebouw van de Katendrechtse Bewonersorganisatie aan de Fruitlaan 6. U bent van harte welkom!

Toevoerwegen

In de eerste helft van 2007 arriveert Stoomschip Rotterdam op Katendrecht. Zoals u al weet, worden nieuwe wegen aangelegd om de bezoekers per auto naar het schip te leiden. Maar het liefst zien wij zo min mogelijk bezoekers per auto komen.

Keerlus bus
Om het stoomschip ook per bus goed bereikbaar te maken, wordt de huidige buslijn doorgetrokken. Om de bus aan het einde van de route te kunnen laten draaien, is het noodzakelijk dat er een zogenaamde keerlus wordt aangelegd. Deze keerlus komt te liggen aan het einde van de Staalstraat, op de kruising met de Walhallalaan, naast het gebouw van de speeltuinvereniging. Deze keerlus wordt tevens het eindpunt van de buslijn. De deelgemeente wil het voorlopige ontwerp van de keerlus graag met u bespreken. Wij zien u dan ook graag op woensdagavond 13 september!

Informatie
Hebt u vragen over deze bewonersbrief of over de informatie-inloop, dan kunt u bellen met Joeri Viergever, wijkregisseur van Katendrecht. Hij is te bereiken via (010) 291 60 40.

Informatie-inloop keerlus Stoomschip Rotterdam

Datum: woensdag 13 september 2006
Tijdstip: tussen 19.00 en 20.30 uur
Locatie: gebouw van de KBO, Fruitlaan 6

U komt toch ook?