Gemeente Bernheze


Kunstproject Zwarte Molen

De komende jaren zal in nieuwbouwwijk de Zwarte Molen een kunstproject worden gerealiseerd. Op woensdag 13 september 2006 vindt hierover van 19.00 tot 20.30 uur in Feesterij de Hoefslag een informatieavond plaats. De avond is bedoeld voor de huidige- en toekomstige bewoners en belangstellenden. Wethouder Donkers zal u deze avond van harte welkom heten.

De gemeente heeft voor het kunstproject het kunstenaarscollectief La Salle (Ede) uitgenodigd. Het Kunstenaarscollectief La Salle bestaat uit mevrouw Patty Struik en de heer Albert Goederond.

Tijdens de informatieavond zullen zij u informeren over de inhoud van het kunstproject. De uitvoering ervan strekt zich over meerdere jaren uit. De werkwijze van het La Salle is dat zij de (toekomstige) bewoners en betrokken partijen bij het realiseren van het kunstproject betrekken. Op de speciale kunstsite van de gemeente Bernheze (www.bernheze.org/kunst) kunt u informatie vinden over het kunstenaarscollectief La Salle en het kunstproject (zie onderstaande link).

http://www.bernheze.org/index.php?simaction=content&mediumid=5&pagid=5 04&fontsize=11&stukid=7489

feed