Ingezonden persbericht


Persbericht Matrix

Bepaalt de beurs het nieuws of het nieuws de beurs?

Delft, 9 september 2006

Presentatie Matrix op 13 september in Breukelen:

Bepaalt de beurs het nieuws of het nieuws de beurs?

Vermogensbeheerder Matrix Asset Management organiseert op woensdag 13 september aanstaande in Hotel Breukelen een bijeenkomst voor particuliere beleggers over de wetenschappelijke benadering van vermogensbeheer. Daarbij staat het thema "Oorzaak en gevolg" centraal.

Kip of ei

Vermogensbeheerder Matrix Asset Management zal op deze avond inzicht geven in de wetenschappelijke benadering van vermogensbeheer. Hoe kan een beleggingsfonds de bearmarket doorstaan? Zorgt het gebruik van futures in een beleggingsfonds voor een hoger risico of kan dit offensieve instrument de risicocijfers juist doen dalen?

Een interessant thema dat een ander licht werpt op oorzaak en gevolg alsook op de diverse bewegingen die zich voltrekken op de beurs. De kip of het ei, wat was er eerst? Bepaalt de beurs de economie of de economie de beurs? Bepaalt de beurs het nieuws of het nieuws de beurs? En... bepalen koerspatronen welk nieuws er komt of het nieuws welke koerspatronen?

Programma

19:30 - Ontvangst

20:00 - Oorzaak en gevolg door Elmer Hogervorst

20:45 - Pauze

20:00 - "Matrix Asset Management" door Dick Otto, algemeen directeur Matrix

22:00 - Vragen

Einde

Matrix Asset Management

Matrix hanteert bij haar vermogensbeheer een beleggingsstrategie die gebaseerd is op menselijk gedrag. De technische analysetechnieken die binnen deze strategie gehanteerd worden zijn gebaseerd op het Scientific Wave Count principe. Kern van dit principe is dat de markt geen chaos is maar dat deze zich beweegt volgens een patroon van zich herhalende cycli. R. Elliott ontdekte reeds in 1930 dat deze cycli een meetkundig karakter hebben en dat op basis daarvan voorspellingen gedaan kunnen worden over het verloop van de marktbeweging.


Deelname is kosteloos. Meer details over het programma zijn te vinden op www.matrixam.nl. Ook aanmelding kan geschieden via de website of via tel.nr 015 - 2154300.

De presentatie vindt plaats in: Hotel Breukelen

Stationsweg 91

3621 LK Breukelen


---

Noot voor de redactie: Voor meer informatie (