Makelaarswereld verder op zijn kop

Makelaarsland b.v.

Makelaarswereld verder op zijn kop
Prijsvechter vergroot voorsprong door extra service

13 september 2006

Het gemopper van de makelaars zal weer toenemen. Konden zij tot voor kort nog zeggen dat prijsvechters veel minder service geven, inmiddels zijn de rollen omgedraaid. Makelaarsland dat het presteerde om binnen één jaar het grootste makelaarskantoor van Nederland te worden, versterkt haar marktpositie door voor hetzelfde lage tarief van 795,- euro nu ook een notarieel opgestelde koopovereenkomst aan te bieden. Makelaarsland heeft daartoe een overeenkomst gesloten met het landelijke samenwerkingsverband van Actus Notarissen.

Volgens algemeen directeur Jeroen Stoop onderstreept Makelaarsland hiermee haar hoge kwaliteitsniveau en haar snelle manier van werken. Makelaarsland verkoopt ongeveer het snelst van heel Nederland. Uit onderzoek van Yawi, de site voor onroerend goed-professionals, blijkt dat wij ongeveer 3x zo snel verkopen als het NVM-gemiddelde. En nu wordt een snelle verkoop gevolgd door een kwalitatief hoogstaande snelle afhandeling. Want bij ons maakt niet de makelaar de koopakte op, maar gebeurt dat door notariële specialisten, die bij Actus Notarissen speciaal voor de koopakten van Makelaarsland worden ingezet.

De beslissing om deze service te gaan bieden, komt voort uit gedegen marktonderzoek. Wij hebben onderzocht wat de klant van ons verwacht. Het leuke is dat men stelt precies te krijgen wat men verwacht. Als men toch meer van Makelaarsland zou willen, wordt het opmaken van de koopakte genoemd. Bijna niemand vraagt ons de bezichtigingen over te nemen. De klant doet dat met veel plezier, zegt Stoop. Hij verwacht met zijn extra dienst de concurrenten de wind uit de zeilen te nemen. Als je succes hebt, krijg je veel navolging. Er zijn veel klonen. Wij hebben echter een beslissende voorsprong in kwaliteit. Een voorsprong die wij door deze extra service vergroten.


-------------------------------------------------------------------------Voor meer informatie kunt u zich wenden tot
Jeroen Stoop, directeur van Makelaarsland, 06-53 303 997