AutoRai

Daihatsu presenteert Materia en D-Compact X-Over in Parijs

(9/13/2006)
De Daihatsu Materia, een nieuw en uniek compact model met een bijzondere vormgeving, zal eind september zijn Europese debuut beleven op de Autosalon van Parijs. Daarnaast wordt het conceptmodel D-Compact X-Over (crossover) tijdens de Autosalon voor het eerst aan het publiek getoond. Dit heeft Daihatsu Motor Co., Ltd. onlangs bekendgemaakt. Materia (Europese première)
De Materia, afgeleide van het in Genève getoonde conceptmodel D-Compact Wagon, is een praktische MPV met een unieke, karakteristieke vormgeving en een extreem ruim interieur. De auto is voorzien van een nieuw ontwikkelde 1.5 liter benzinemotor, die zowel in het stadsverkeer als op de snelweg veel rijcomfort biedt. De Materia wordt aan het begin van 2007 in Europa verwacht.

D-Compact X-Over (conceptmodel, wereldpremière) De D-Compact X-Over is in nauwe samenwerking met Giorgetto Giugiaro ontworpen. Uitgangspunt voor het concept is het thema âharmonie met de natuurâ. Dit komt onder andere tot uitdrukking in het glazen dak, welke vanuit de voorruit doorloopt tot boven de achterbank van de auto.

Verder zullen de conceptmodellen Terios Sport en Sirion 2 Sport, sportievere uitvoeringen van de Terios en Sirion 2, op de Autosalon van Parijs te zien zijn.

BedrijfsautoRAI.nl
Open Lieverdedealer.nl in een nieuw venster