Gemeente Tiel


Ruimen van graven op begraafplaats Papesteeg

De begraafcapaciteit op de begraafplaats Papesteeg is onvoldoende. Het ruimen van graven is nodig om een tekort aan graven te voorkomen.

Onderzoek
In 2002 heeft een onderzoek plaatsgevonden naar het aantal beschikbare graven op de begraafplaats Papesteeg in Tiel. Hierbij is geconstateerd dat de totale begraafcapaciteit onvoldoende toereikend is voor de toekomst. Om een tekort aan graven te voorkomen gaat de gemeente jaarlijks ongeveer veertig graven ruimen.

Aannemer
Een aannemersbedrijf begint op maandag 18 september met het ruimen van eigen graven in de rij Na (grafnummers Na1 t/m 15, Na 20 t/m 29 en Na 37 t/m 49). De rechthebbenden hebben afstand gedaan van deze graven. De verwachting is dat de werkzaamheden op 9 oktober afgerond zijn.

Afsluiting
Tijdens ruimingen is het gedeelte van de begraafplaats waar de ruimingen plaatsvinden, afgesloten voor bezoekers. De te ruimen graven worden aan het zicht onttrokken door middel van een scherm. De ruimingen zijn ook aangekondigd op het mededelingenbord op de begraafplaats.

Vragen
Voor eventuele vragen kan men contact opnemen met mevrouw Zeldenrust, telefoonnummer 63 74 57 van de afdeling Stadsbeheer.

stuur naar een bekende stuur naar een bekende Laatst bijgewerkt: 12 september 2006