Politiebericht Eemland zuid, 10.45 uur

Utrecht, 13-09-2006

Vandaal aangehouden

AMERSFOORT- Op dinsdagavond werd een vandaal aangehouden met een grote mond. Omstreeks 20.35 uur zag een agent in burger een 18-jarige man uit Amersfoort lopen over de Van Asch van Wijckstraat. Deze man trapte tegen fietsen aan. De man werd aangehouden en begon direct de agent te beledigen. De man werd ingesloten op het bureau.

Lastige man

LEUSDEN- Op dinsdagavond werd een vrouw lastig gevallen door een onbekende man. Omstreeks 21.15 uur fietste een 17-jarig meisje uit Leusden over de Leusbroekerweg. Hier versperde een man de weg en het meisje moest stoppen. De man deed een onzedelijk voorstel. Het meisje was hier niet van gediend en wilde doorfietsen. De man pakte het meisje vast. De man werd weggeduwd en fietste hard weg. De man, 1.70 lang, getinte huidskleur, kaal bovenop het hoofd, leeftijd tussen 45-50, verdween vervolgens ook. De politie heeft de zaak in onderzoek en verzoekt getuigen contact op te nemen met de politie van het district Eemland zuid; 0900-8844.

Rijden onder invloed
AMERSFOORT- Op dinsdagavond werd een man aangehouden omdat hij onder invloed aan van alcohol achter het stuur zat. Omstreeks 02.00 uur werd de 34-jarige man uit Amersfoort gecontroleerd op de Bisschopsweg. Hij bleek te hebben gedronken en blies op het bureau 655 ug/l. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.