Travel Unie International Nederland N.V.

management aanpassingen bij kras stervakanties

Ammerzoden, 12 september 2006 - Momenteel heroriënteert KRAS SterVakanties zich op het beleid en de strategie voor de toekomst. Deze heroriëntatie resulteerde recentelijk in een veranderde samenstelling van de directie. Daarnaast heeft KRAS binnen het toekomstige verkoopbeleid DM-marketing en het internet als boekingskanaal centraal gesteld. Om ook de komende jaren aan de groeiambities te kunnen voldoen, wordt momenteel het management versterkt. De nieuwe managers worden in dit persbericht voorgesteld.

Joris Aerts - Manager E-Commerce, Marketing & Sales Joris Aerts treedt per 9 oktober 2006 in dienst bij KRAS en gaat deel uitmaken van het nieuw te vormen Management Team en wordt eindverantwoordelijk voor alle activiteiten rondom E-Commerce, Marketing, Sales en Media. Joris Aerts was werkzaam in diverse management functies bij onder andere de Bilderberg Groep en de uitgevers Sanoma en Bohn Stafleu van Loghum.

Marianne Romijn - Manager Product
Marianne Romijn maakt deel uit van het nieuw te vormen Management Team en wordt per direct eindverantwoordelijk voor alle reisproducten van KRAS SterVakanties. Marianne Romijn werkt ruim zeventien jaar bij KRAS SterVakanties en was voorheen onder andere verantwoordelijk voor de product management afdeling in Ammerzoden.

Paul van Thienen - Senior Product Manager
Paul van Thienen treedt per 1 oktober 2006 in dienst bij KRAS en wordt eindverantwoordelijk voor de afdeling Productmanagement. Hieronder vallen onder andere de rond- en excursiereizen, cruises, fly drives, seniorenreizen, actieve vakanties en alleenstaanden reizen. Paul van Thienen werkte de laatste twee jaar als General Manager bij HTC Reizen. Hiervoor was hij werkzaam binnen diverse productmanagement functies bij TUI Nederland.

Bart Meijer - Product Manager Long Haul
Bart Meijer is 1 september 2006 in dienst getreden bij KRAS en is verantwoordelijk voor alle long haul bestemmingen, met uitzondering van het strandproduct. Bart Meijer is afkomstig van Silverjet en voorheen Peter Langhout Reizen, waar hij diverse inkoop- en productmanagement functies bekleedde.

Peter Agterberg - Product Manager Cruises
Peter Agterberg is per 1 augustus 2006 bij KRAS in dienst getreden als Product Manager Cruises, zowel voor zee- als riviercruises. Peter Agterberg heeft ruime ervaring op cruisegebied en werkte voorheen onder andere voor Bonaventura Cruises en P&O Ferries.

Marco van der Vlies - Manager Groups, Incentives & Incoming Marco van der Vlies is sinds twee maanden werkzaam bij KRAS en eindverantwoordelijk voor de afdeling Groups, Incentives & Incoming. Marco van der Vlies is afkomstig van Snelle Vliet waar hij bijna twintig jaar het gezicht was van de afdeling Groepsreizen.

Yvonne Nicasie - Manager Media & Promotions
Yvonne Nicasie treedt 18 september 2006 in dienst bij KRAS SterVakanties en wordt verantwoordelijk voor het mediabeleid, joint promotions en het contact met de verkeersbureaus. Yvonne Nicasie was de afgelopen negen jaar werkzaam bij TUI Nederland, waar zij de laatste vijf jaar de functie van Promotion & Advertising Manager bekleedde.