Ingezonden persbericht


Allied Telesis benoemt Raj Singh tot Channel Manager voor Noord-Europa

Hoofddorp, 13 september 2006 - Allied Telesis, leverancier van end-to-end Ethernet/IP-toegangsoplossingen, heeft Raj Singh benoemd tot Channel Manager voor Noord-Europa. Voor zijn overstap naar Allied Telesis werkte Singh bij Sony als Channel Sales Manager voor Noord-Europa en de Benelux. Bovendien was hij verantwoordelijk voor het succes van de OEM-activiteiten van Sony en Compaq in de EMEA-regio. Singh is in de nieuw gecreëerde functie bij Allied Telesis verantwoordelijk voor de groei van het kanaal en het onderhouden van relaties met kanaalpartners, in de regio Verenigd Koninkrijk en Ierland, de Benelux, de Baltische Staten en Noord-Europa.

Singh zegt over zijn benoeming: "Allied Telesis heeft krachtige relaties met kanaalpartners. Ik richt me in de eerste plaats op een volledige ondersteuning van deze partners. Daarnaast wil ik in heel Noord-Europa het aantal partnerships in ons programma uitbreiden. Een belangrijke doelstelling is het bepalen welke bedrijven aantoonbaar hechte relaties hebben met hun eigen klanten. Zij kunnen de beste oplossingen implementeren door gebruik te maken van de technologieën van Allied Telesis."

Melvyn Wray, Senior Vice President Marketing EMEA: "Relaties met kanaalpartners zijn van het grootste belang voor Allied Telesis in Noord-Europa. Vandaar dat we deze nieuwe functie hebben gecreëerd. Singh is erg ervaren en zal er voor zorgen dat Allied Telesis partners ondersteunt bij het voldoen aan klantwensen met behulp van onze oplossingen."

Singh werkt vanuit het kantoor van Allied Telesis in Reading (Verenigd Koninkrijk).

###

Over Allied Telesis
Allied Telesis, opgericht in 1987, maakt deel uit van de Allied Telesis Group, een wereldwijde leverancier van Ethernet/IP-toegangsoplossingen en leider in het inzetten van IP Triple Play-netwerken via koper- en glasvezeltoegangsinfrastructuren. Met het POTS-tot-10G iMAP-geïntegreerde multiservice-toegangsplatform en de iMG-intelligente Multiservice Gateways in combinatie met geavanceerd switching-, routing- en op WDM gebaseerd transport kunnen netwerkbeheerders en dienstverleners carrier-grade netwerken gebruiken voor het leveren van spraak-, video- en datadiensten tegen redelijke prijzen.