Ministerie van Buitenlandse Zaken

Kamerbrief inzake Informatievoorzienningen over nieuwe Commissievoorstellen

12-09-2006 | Kamerstuk | Nederlands Ministerie van Buitenlandse Zaken

Overeenkomstig de bestaande afspraken heb ik de eer u hierbij vijf fiches aan te bieden die werden opgesteld door de Werkgroep Beoordeling Nieuwe Commissievoorstellen (BNC):


1. Mededeling Europese Commissie - Bevordering van waardig werk voor iedereen. Bijdrage van de Europese Unie aan de uitvoering van de agenda voor waardig werk over de hele wereld.
2. Mededeling van de Commissie aan de Raad en het Europees Parlement - Verslag over de uitvoering van het Haags Programma.
3. Mededeling van de Commissie aan de Raad en het Europees Parlement - Evaluatie van het EU-beleid inzake vrijheid, veiligheid en recht
4. Mededeling van de Commissie aan de Raad en het Europees Parlement:

Uitvoering van het Haags Programma: koersbepaling


5.- Mededeling van de Commissie aan het Europees Parlement, de Raad, het Europees Economisch en Sociaal Comité, het Comité van de Regio's en het Hof van Justitie van de Europese Gemeenschappen betreffende de aanpassing van de op de bevoegdheid van het Hof betrekking hebbende bepalingen van Titel IV van het Verdrag tot oprichting van de Europese Gemeenschap, teneinde te komen tot een doeltreffender rechtsbescherming.


- Ontwerpbesluit van de Raad tot aanpassing van de bepalingen betreffende het Hof van Justitie op de gebieden van Titel IV van het derde deel van het Verdrag tot oprichting van de Europese Gemeenschap

De Minister van Buitenlandse Zaken,

Dr. B.R. Bot