Politie Midden- en West Brabant

Identiteit overleden persoon bekend

OOSTERHOUT NB, 13 september 2006

Identiteit overleden persoon bekend

OOSTERHOUT: De overleden man, die dinsdagmiddag 12 september in het Wilhelminakanaal - Oost werd aangetroffen, blijkt een 65-jarige inwoner van Oosterhout te zijn. De man werd al circa twee weken vermist.

De 65-jarige Oosterhouter werd sinds donderdag 31 augustus 2006 vermist. De man had die dag zijn woning verlaten. Zijn auto, een bordeauxrode Citroen ZX, was weg. Omdat bezorgde familieleden sindsdien niets meer van hem vernamen, schakelden ze de politie en media in. Een zoekactie en ingesteld onderzoek o.a. in zijn woning leverden niets op.

Op dinsdagmiddag 12 september kreeg de politie rond 17.30 uur de melding dat er in het Wilhelminakanaal-Oost een auto in het water dreef. Ter hoogte van de Koningsdijk troffen agenten in het water een auto aan. Duikers van de brandweer stelden in het water een onderzoek in en troffen daar de auto van de vermiste man aan, met daarin een lichaam van een man. De politie zette de omgeving af en de technische recherche stelde een sporenonderzoek in. Uit dit onderzoek is niets gebleken van enig misdrijf.

De politie heeft de nabestaanden van de vermiste man geïnformeerd.

Auteur: Jeroen Steenmeijer