Persbericht

Wayfinder Earth beta nu toepasbaar op vrijwel alle moderne mobiele telefoons

13 september 2006 Wayfinder Earth beta is nu ook beschikbaar voor Java telefoons, waardoor deze freeware toepassing nu op vrijwel elke moderne mobiele telefoon kan worden toegepast. Steeds meer mobiele bellers kunnen daardoor gebruikmaken van een van de meest krachtige kaart-, navigatie- en mobiele service toepassingen die op dit moment verkrijgbaar zijn.

Een wereld in beweging!
Als de freeware Wayfinder Earth beta wordt opgestart, verschijnt er een 3D wereldbol op het scherm van de mobiele telefoon. Op de gedetailleerde kaarten van Tele Atlas kun je handmatig via de cursor navigeren, inzoomen en surfen. Ook kun je in meer dan twee miljoen points of interest (POI s) zoeken naar specifieke bestemmingen zoals restaurants, stations, musea, tankstations en ziekenhuizen, die als icoontjes worden weergegeven op de extra gedetailleerde kaarten van steden in Europa en Noord-Amerika. Deze functie geeft informatie over openingstijden, korte beschrijvingen of telefoonnummers van de diverse bestemmingen.

Naast de genoemde freeware services, kunnen ook enkele andere diensten worden aangeschaft, zoals de geavanceerde GPS navigatiesoftware van Wayfinder. Daarnaast is informatie over openbaar vervoer, weersverwachtingen en geldomrekenkoersen beschikbaar. Voor Scandinaviëgangers geldt dat die ook toegang hebben tot de witte en gele gidsen in de betreffende landen. Deze handige mobiele diensten zijn ondergebracht in het Services menu van dat van de hoofdapplicatie.

Wayfinder Earth beta werkt op de meeste van de huidige Java telefoons en Smart phones en kan worden gedownload via http://www.wayfinderearth.com/.


--- einde persbericht ---


Noot voor de redactie,