Aedes

Aedes breidt directie uit

13 september 2006

Hendrien Witte is per 1 september jl. benoemd als directielid van Aedes. Hendrien Witte werkt sinds 2002 bij Aedes als manager ledenrelaties. Zij heeft zich ingezet voor de vernieuwing en verdieping van de Aedes verenigingsbanden.

De steeds dringender roep aan corporaties zich in de samenleving in te bedden en lokaal verantwoording af te leggen, vraagt van Aedes dat ze daar specifieke aandacht voor heeft. Hendrien Witte gaat zich dan ook bezighouden met onder andere corporate governance. Ook de implementatie van de voorstellen van de commissie-Sas, zoals visitatie van corporaties gaat behoren tot haar takenpakket.

Een toenemend aantal maatschappelijke partijen en belangenorganisaties die in de maatschappelijke dienstverlening werkzaam is, zoekt contact met Aedes. Zo werken we aan synergie in het belang van de burger en de kwaliteit van wonen en leven op lokaal niveau. Ook hierin zal Hendrien Witte een actieve rol vervullen.

Aedes heeft in het afgelopen jaar haar werkstructuren omgevormd. De formele wijziging per 1 september jl. en de benoeming van Hendrien Witte tot directielid vloeit hieruit voort.