Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Delft, 13 september 2006

Dick Otto (directeur Matrix Asset Management BV) :

"Komende dagen van belang voor richting AEX-index"

Dick Otto, directeur en beleggingsanalist bij Matrix, publiceert vandaag een analyse van de AEX en loopt vooruit op de ontwikkelingen in de komende dagen. Verder een analyse van ABN, KPN en Olie, Goud en Suiker. Dit gebeurt in de programma's beurstips en beursbriefing van FTV (www.zoomin.tv) De uitzending is vanaf 10.30 uur hedenmorgen te bekijken.

Twee niveaus zijn belangrijk de komende dagen, 460 en 470. Onder 460 kan de AEX nog minimaal 10 tot 15 punten verder zakken en boven 470 is dat gevaar geweken. Vandaag in de Beursbriefing legt Dick Otto het belang uit van deze twee referentiepunten en de gevolgen van een doorbraak hiervan op lange termijn.

Verder in de beursbriefing: Een negatief advies voor het aandeel ABN en een positief advies voor het aandeel KPN en een uitgebreide blik op de commodities markten: Olie, Goud en Suiker.

Matrix Asset Management werkt sinds 2003 mee aan de programma's van FTV. De programma's zijn te bekijken via: www.zoomin.tv in de rubriek beurs of www.matrixam.nl in de rubriek media.

Matrix Assset Management

Matrix is een onafhankelijke vermogensbeheerder die beschikt over een team van deskundige beheerders. Het motto van Matrix is "small is beautiful", een kleinere en efficiënte organisatie met korte lijnen voor snelle beslissingen. In de cultuur en aanpak van Matrix staat het beleggingsresultaat centraal en worden alle activiteiten hierop gericht. Research en een vlekkeloze uitvoering zijn om die reden belangrijker dan marketing of mooie advertentiecampagnes. Een uitstekend beleggingsresultaat zorgt immers voor bekendheid en geeft vertrouwen.

Matrix maakt in hoge mate gebruik van geautomatiseerde systemen en het beleggingsbeleid kenmerkt zich dan ook door een systematische en kwantitatieve aanpak. Ons vermogensbeheer onderscheidt zich door gebruik te maken van een revolutionair systeem, dat de financiële markten helder in kaart brengt.

Hiertoe heeft Matrix de beschikking over unieke software voortkomend uit de samenwerking met Reversal Investment B.V. en Prognosis Software Development. De laatste heeft exclusief aan Matrix geavanceerde software ter beschikking gesteld voor de beleggingsanalyse.

Zowel Reversal als Prognosis genieten een wereldwijde reputatie bij professionele beleggers en vermogensbeheerders. De directeur en oprichter van Matrix, de heer drs. H. C. Versteeg, is sinds 1983 werkzaam in het beleggingsvak en kan bogen op ruime ervaring in het particulier en institutioneel vermogensbeheer.

Matrix Asset Management BV (Matrix) is opgericht in 1999 en heeft zich gespecialiseerd in vermogensbeheer en beschikt hiervoor over de vereiste vergunning bij de Autoriteit Financiële Markten. Daarnaast is Matrix ingeschreven als Toegelaten Instelling Euronext en deelnemer aan het DSI (Dutch Security Institute).


---

Noot voor de redactie: Voor meer informatie (