Gemeente Loenen aan de Vecht


Onderzoek tevredenheid uitvoering Wet voorzieningen gehandicapten

Cliënttevredenheidsonderzoek Wet voorzieningen gehandicapten

De afdeling Wvg van de Gemeente Loenen wil graag weten hoe tevreden de cliënten zijn over de uitvoering van Wet voorzieningen gehandicapten, de Wvg. Daarom is zij een onderzoek gestart naar de tevredenheid van cliënten over de voorzieningen, de procedure en de dienstverlening. Het onderzoek vindt plaats in samenwerking met andere gemeenten. Dit biedt het voordeel, dat de tevredenheid vergeleken kan worden met die van Wvg-cliënten in andere gemeenten.

Inwoners van de Gemeente Loenen die de afgelopen twee jaar een voorziening hebben aangevraagd kunnen in de week van 18 t/m 22 september een korte vragenlijst toegestuurd krijgen.

Wij verzekeren u dat uw antwoorden vertrouwelijk worden behandeld. Het invullen of juist niet invullen van de vragenlijst heeft vanzelfsprekend geen gevolgen voor uw voorziening. Uw adresgegevens worden uitsluitend gebruikt voor het toezenden van de vragenlijst en zullen nergens terug te vinden zijn. In de VAR en op de gemeentelijke website wordt u geïnformeerd over de uitkomsten van het onderzoek.

Wij hopen dat zoveel mogelijk mensen meedoen aan het onderzoek. Zonder uw ervaringen en zonder uw mening blijft het gissen of de gemeente het goed doet.

Wanneer u nog vragen heeft, kunt u via mevr. I. van de Pavert of mevr. J. Augustin van de afdeling sociale zaken contact met ons opnemen. Zij zijn iedere ochtend bereikbaar van 09.00u tot 12.00u via nummer 0294-236282.