Woensdag 13 september te zien in Team West

Leiderdorp/Den Haag, 13-09-2006 o Op woensdag 13 september 2006 brengt Politie Hollands Midden tijdens het tv-programma 'Team West' van RTV-West, de volgende zaken onder de aandacht:

Gestolen goederen getoond voor Kennemerland

Op verzoek van het woninginbrakenteam van de Bovenregionale Recherche Noordwest en Midden Nederland wordt een flink aantal goederen getoond die afkomstig is van woninginbraken. Het zou kunnen dat een groep inbrekers ook een keer een bezoek hebben gebracht aan de regio Hollands Midden.

Onderwerpen van Haaglanden

Haaglanden brengt een vechtpartij in een supermarkt in Scheveningen en de diefstal van een pinpas, die eveneens in Scheveningen plaatsvond, voor het voetlicht. Ook komt een mishandeling en beroving in een tram in Den Haag aan de orde.

Resultaat van vorige week

Vorige week werd een filmpje getoond van een vrouw die een portemonnee pikte bij Mac Donalds bij het Transferium aan de A44. Binnen een half uur was de identiteit van de vrouw bij Politie Hollands Midden bekend. Haar schoonzus zat naar het programma te kijken! De vrouw heeft zich de volgende ochtend gemeld en gelijk het slachtoffer schadeloos gesteld.