Ingezonden persbericht


Piet Klerkx kiest opnieuw voor contactcenter oplossing van OrcaGroup.

Piet Klerkx meubelwereld levert alles op het gebied van wonen en slapen, van woonadvies tot verkoop en uiteindelijk de bezorging. Klantcontact en bereikbaarheid zijn van groot belang, internet maar zeker ook telefoon zijn hierbij niet weg te denken. Door het inzetten van een voice response selfservice portal kunnen klanten via de telefoon 24 uur per dag informeren naar openingstijden, koopzondagen en de status van een order.

Door gebruik te maken van keuzemenu's, het invoeren van klant en of orderinformatie via de telefoon, is de beller in staat de gezochte informatie te ontsluiten. Waarbij de beller gedurende kantoortijden te allen tijde kan kiezen om te worden doorverbonden met een medewerker. De beller wordt als het ware via de ingetoetste informatie naar de juiste adviseur geleid. De Callcenter functionaliteit geeft Piet Klerkx inzage in o.a wachtrijen, waarbij de teleconsultants gesprekken zelf naar zich toe kunnen trekken. De realtime rapportage en de statusinformatie van de teleconsultants, ingelogd, uitgelogd of bijv. status pauze, geven inzicht in het telefoonverkeer waardoor de manager op het juiste moment actie kan ondernemen om de bellers altijd snel en goed te woord te kunnen staan.


- EINDE PERSBERICHT -

Over OrcaGroup

Als full service provider in telecommunicatie, heeft OrcaGroup zich gespecialiseerd in het ontwikkelen, leveren en beheren van diverse communicatieoplossingen waarbij de telefoon centraal staat. OrcaGroup stelt zich ten doel haar expertise optimaal in te zetten voor de wensen van de klant op het gebied van 0800/0900/088 diensten, voice response, SMS diensten, Internet, telefooncentrale, gespreksopname, call center diensten of een combinatie hiervan. OrcaGroup heeft hiervoor de beschikking over moderne en ruime faciliteiten in Nederland, België en Zwitserland. Specialiteiten van OrcaGroup zijn geïntegreerde maatwerkoplossingen binnen combinaties van verschillende media zoals telefonie, SMS, e-mail en internet. Zie www.orcagroup.com

Meer informatie (

Ingezonden persbericht