Gemeente Smallingerland

Monsters te koop
13 september 2006

Tijdens Friesland Vaart eind juni werd de voorstelling âMeer van Minnenâ opgevoerd in de vijver van parkwijk de Singels. Nu zijn de monsters uit die voorstelling te zien in een bijzondere expositie van De Meldij in de hal van het gemeentehuis van Smallingerland. En: ze zijn te koop!

De âmonstersâ werden ontworpen door teken- en schilderdocent Jannes Kleiker en zijn zo gemaakt dat ze kunnen drijven. Van binnen zijn ze hol zodat ze eventueel âbestuurdâ kunnen worden door iemand die in het water ligt. De objecten zijn zeer geschikt om te gebruiken bij verschillende evenementen, maar ook om een tuin, vijver of hal op te sieren. Geïnteresseerden kunnen een bod uitbrengen op verschillende manieren:

1. via info@meldij.nl

2
. een inschrijvingsformulier invullen en deponeren in de speciale doos in de hal van het gemeentehuis. De formulieren liggen bij de publieksbalie.

Er kan geboden worden per monster door het betreffende nummer aan te geven. De expositie duurt tot maandag 2 oktober. Daarna gaan de monsters naar de hoogste bieder.