Mojo Concerts

Delft, 13 september 2006

Nieuwe DVD en theatertour Het Groot Niet Te Vermijden

De mannen van Het Groot Niet Te Vermijden gaan een druk seizoen tegemoet. Tot en met juni 2007 staan er meer dan 90 voorstellingen op stapel in de Nederlandse theaters. Bovendien is nieuwe DVD Diamonds & Pearls gereleased. Een DVD die je meesleept in de veelzijdige en muzikale wereld van Het Groot!

ERSBERICH Eigenlijk laat Het Groot Niet Te Vermijden zich niet (eenvoudig) omschrijven. Je moet ze zien!

Klik daarom hier voor een impressie van Nederlands Meest Succesvolle Theaterband Allertijden.

Verwacht en onverwachte; kom naar het theater en beleef het!

Het Groot Niet Te Vermijden bestaat uit: Martin Bakker, Louis Kockelmann, Jochem Kroon, Sjoerd Plak en Peter Tinke Regie: Rien Kroon 112b109.gif Het Groot Niet Te Vermijden bestaat meer dan 20 jaar! Een mooi moment om vooruit te kijken met een terugblik.

De schitterende voorstelling Diamonds & Pearls is een compilatie van de theatershows waarmee Het Groot Niet Te Vermijden de eerste tien jaar op de planken stond. Voor velen zullen de gepolijste juweeltjes nieuw zijn, terwijl de anderen zullen genieten van het afwisselende, dynamische feest der herkenning.

Zonder enig probleem wordt er soepel gespeeld met verschillende muziekstijlen en vervagen de grenzen tussen puur en persiflage, kunst en kitsch en camp en cake. Geen muzieksoort, -stijl of -genre is de vijf multi-instrumentalisten heilig, maar alles wat wordt geparodieerd wordt ook tot in de finesses beheerst en dat maakt de meest wonderlijke transformaties mogelijk. Het Groot Niet Te Vermijden staat voor veelzijdigheid en technisch kwalitatief hoogwaardige muziek. Dit alles door vijf heren die perfect op elkaar zijn ingespeeld. Een lust voor zowel oog als oor. Niet voor niets mag de band zich na twintig jaar nog steeds verheugen in een grote populariteit bij een zeer divers publiek.

Voor meer informatie en speellijst: www.hetgrootniettevermijden.nl.

Bijgaande trailer wordt u kosteloos en rechtenvrij ter beschikking gesteld.


---