Olympia Uitzendbureau plaatst grootste personeelsadvertentie

Olympia uitzendbureau

Rotterdam - Geen gewone advertentie in een dagblad. Olympia Uitzendbureau besloot haar zoektocht naar nieuwe franchisenemers op een andere, opvallender manier aan te pakken. De uitzendorganisatie plaatste op woensdag 13 september de grootste personeelsadvertentie ter wereld, een officiële poging om een Guinness World Record te vestigen. In het centrum van Rotterdam werd een gigantisch doek van 20 bij 50 meter uitgespreid.

De tekst was simpel: 'Gezocht: 25 directeuren m/v', omlijst door nog eens honderden andere vacatures. Afgedrukt op het doek, dat op het marktterrein van de Binnenrotte in Rotterdam werd gelegd. Daarmee is het 's werelds grootste personeelsadvertentie, aldus Olympia Uitzendbureau, dat uitgebreid onderzoek deed naar de achtergronden van het unieke record, maar nergens een claim aantrof. Inmiddels is als formaliteit een aanvraag ingediend bij Guinness World Records.

Dezelfde tekst was ook nog eens te zien op een zeppelin, die hangend op 50 meter hoogte de oproep onder de aandacht bracht. Want het gaat goed met Olympia Uitzendbureau en daarom is het bedrijf op zoek naar talentvolle mannen en vrouwen die de geplande nieuw te openen vestigingen gaan runnen.
Serieus geïnteresseerden konden zich meteen melden: vlak bij de advertentietekst waren luxueuze fauteuils geplaatst voor een gesprek met medewerkers van Olympia Uitzendbureau. De sollicitanten horen zo spoedig mogelijk of ze worden uitgenodigd voor een tweede gesprek.

Voor vragen, meer informatie en beeldmateriaal kunt u contact opnemen met Olympia Uitzendbureau BV
Seth Halkes
Directeur Marketing & Services
T 070 338 10 36
M 06 53 79 55 01
E s.halkes@olympiagroep.nl
I www.record.olympia-uitzendbureau.nl of www.olympia-uitzendbureau.nl

Twee foto's van de grootste personeelsadvertentie zijn (rechtenvrij) beschikbaar op www.anp-photo.nl.