Ingezonden persbericht


APS: Tum Media introduceert grootste Turkstalige magazine van Europa: 'TÜM TV' 13.09.2006 / 14:36 / Rubriek: Informatief / Organisatie: Tum media b.v.

Tum media b.v.

Dit is een origineel persbericht.

Tum Media introduceert grootste Turkstalige magazine van Europa: 'TÜM TV'

HILVERSUM, Nederland, September 13 /PRNewswire/ --


- Tv-magazine, website en tv-kanaal voor Turken in Europa

Een helder overzicht van tientallen satellietzenders, achtergrondverhalen én interviews met Turkse en internationale artiesten. In het najaar van 2006 lanceert uitgeverij Tum Media een multimediaal concept voor de omvangrijke Turkse gemeenschap in Europa, met een nieuw wekelijks programmablad, een website en een tv kanaal. In een oplage van 300.000 exemplaren verschijnt TÜM TV gelijktijdig in Nederland, Duitsland, België en Oostenrijk.

Door het grote aanbod van Turkse tv-zenders via de satelliet ziet de Turkse consument vaak door de bomen het bos niet meer. Tum Media wil hier verandering in brengen door in het printmagazine TÜM TV de best bekeken en meest interessante Turkse en Europese zenders op een heldere manier te rangschikken. Dit alles gebeurt in nauwe samenwerking met de belangrijkste omroeporganisaties in Turkije. "We verwachten er veel van. Er leven ruim 4 miljoen Turken in West Europa en in deze behoefte wordt tot op heden nog niet voorzien", aldus Ron van der Heiden, een van de initiatiefnemers.

TÜM TV is een wekelijks magazine voor het hele gezin, met Turkse programma- informatie en speciale aandacht voor de best bekeken zenders uit Duitsland, Nederland, België en Oostenrijk. TÜM TV is overigens meer dan een programmablad: het magazine biedt populaire onderwerpen en vaste rubrieken met betrekking tot film, showbizz, lifestyle, trends, sport, internet, muziek en gadgets. Van der Heiden: "Kortom over alles wat de Turken in Europa interesseert."

TÜM TV kanaal en website

Parallel aan het tv-magazine worden, via de satelliet, het on air TÜM TV kanaal en de internetsite www.tum.tv gelanceerd.

De TV zender zal uitzenden via de West Beam van TurkSat en te ontvangen zijn in het grootste deel van West Europa. Het biedt de Turkse kijkers 24 uur per dag de meest actuele TV programma-informatie, het laatste (show)nieuws en uiteenlopende previews.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Hakan Korkmaz via hakan@tummedia.eu of telefonisch: +31 35 6777 888 of mobiel: +31-6-1009-7468. Meer informatie en persfoto's van TÜM TV vindt u op www.tummedia.eu

ANP Pers Support, het ANP is niet verantwoordelijk voor de inhoud van bovenstaand bericht.

ANP Pers Support is een joint venture van het ANP en PR Newswire.