PGGM


Dr. A.H.G. (Alexander) Rinnooy Kan adviserend lid bestuurscommissie Investments PGGM
Het bestuur van PGGM heeft de heer Dr. A.H.G. Rinnooy Kan per 8 september 2006 benoemd tot adviserend lid van de bestuurscommissie Investments van PGGM.

De heer Rinnooy Kan is sinds 1 augustus 2006 voorzitter van de Sociaal-Economische Raad. Daarvoor was hij onder meer lid van de raad van bestuur van ING en voorzitter van VNO en VNO-NCW. Verder heeft hij verschillende posities in de universitaire wereld bekleed, waaronder rector magnificus van de Erasmus Universiteit in Rotterdam. De andere adviserend leden van de bestuurscommissie Investments zijn de heren prof. dr. J.M.G. (Jean) Frijns en drs. J.M. (Jan) Overmeer. Per 1 september 2006 is de heer Dr. H.H.F. (Herman) Wijffels in verband met zijn benoeming tot bewindvoerder bij de Wereldbank afgetreden als adviserend lid van de bestuurscommissie Investments.

PGGM verzorgt de pensioenregeling voor ruim 1 miljoen premiebetalenden, 238.000 pensioengerechtigden en 660.000 oud-werknemers in de sector zorg en welzijn. Het belegd vermogen bedraagt momenteel ruim EUR 74 miljard.

Corporate Communication - 13 september 2006