Politie Drenthe

Woensdagmiddag

Assen, 13-09-2006

Man aangehouden wegens het weigeren van bloedproef ASSEN Agenten hebben in de nacht van dinsdag op woensdag een 31-jarige man uit Hoogersmilde aangehouden. De man reed in zijn auto over de Maria Campislaan en raakte vermoedelijk een middengeleider vlakbij de kruising. Vervolgens heeft hij geprobeerd te corrigeren, maar is de macht over het stuur verloren en tegen een boom gebotst. De man is met pijn op zijn borst naar het ziekenhuis gebracht. Toen agenten, na de controle in het ziekenhuis, een bloedproef van de man wilden afnemen verzette de verdachte zich hevig. Omdat hij dit bleef doen en niet mee wilde werken, is hij aangehouden en ingesloten voor verhoor. (BPS 06-179125)

Huiselijk geweld
HOOGEVEEN Agenten hebben dinsdagmiddag een 19-jarige jongen uit Hoogeveen aangehouden op verdenking van huiselijk geweld. De jongen zou zijn 19-jarige vriendin uit Hoogeveen hebben mishandeld. De verdachte is ingesloten voor verhoor. (BPS 06-178983) ASSEN De politie heeft dinsdagavond een 20-jarige jongen uit Assen aangehouden op verdenking van huiselijk geweld. Hij zou zijn 17-jarige vriendin hebben geslagen. De verdachte is ingesloten voor verhoor. (BPS 06-179080)

Wilt u meer informatie over deze berichten of wilt u in contact komen met de dienstdoende voorlichter van Politie Drenthe, dan kunt u bellen met tel. 0592 - 36 1280.