Online tafelreserveringssysteem voor horeca ondernemers en hun gasten


HOOGLAND, 20060913 -- Tafel.info B.V. introduceert een nieuw online tafelreserveringssysteem voor horeca ondernemers en hun gasten. Gasten kunnen nu via internet ook zelf vrije tafels reserveren zonder tussenkomst van de horecaondernemer.

Foute, onleesbare en dubbelreserveringen behoren voortaan tot het verleden met het gebruiksvriendelijke en eenvoudige tafelreserveringssysteem van Tafel.Info. Het systeem vervangt de traditionele kantooragenda en helpt de horecaondernemer dagelijks met een optimale tafelbezetting en een overzichtelijke tafellijst. Met een aantal verplichte velden zoals datum, tijdstip, aantal gasten, naam en telefoonnummer kan een reservering niet meer fout gaan.

En nu is Tafel.Info er ook voor de gast! In het nieuwe systeem kan de gast rechtstreeks en zonder tussenkomst van de horecaondernemer via de website van het restaurant online een tafelreservering plaatsen. De beschikbaarheid van de tafel wordt automatisch gecontroleerd en bij reservering ontvangt de gast direct een emailbevestiging.

Voor meer informatie bezoek www.tafel.info en/of probeer het systeem uit op www.proefrestaurant.tafel.info waar de proefopstelling van een restaurant staat. Voor vragen en/of opmerkingen stuur een email naar info@tafel.info.

Tafel.Info werkt tijdsbesparend en dus kostenbesparend.