Ingezonden persbericht

Nieuws op www.wijninfo.nl

Chileense proeverij/diner 13 september 2006

persbericht

Paradiso. De nieuwe wijnen van Chili

Ter gelegenheid van de uitgave van het boek Paradiso. De nieuwe wijnen van Chili van Cees van Casteren vindt op 13 september a.s. een voor Nederland unieke wijnproeverij plaats. Vanaf 16.00 uur zullen in het NH Hotel in Den Haag zo'n 25 Chileense icoonwijnen de revue passeren. Het panel dat de wijnen gaat becommentariëren en uw vragen zal beantwoorden, bestaat uit de belangrijkste hedendaagse wijnmakers uit Chili, waaronder:

Sergio Cuadra (Caliterra)
Ana María Cumsille (Altaïr)
Adolfo Hurtado (Cono Sur)
Alvaro Espinoza (Antiyal en Emiliana Organicó)
Jean-Pascal Lacaze (Quebrada de Macul)
Marco Puyo (San Pedro)
Ignacio Recabarren (Concha y Toro)
Mario Pablo Silva (Casa Silva)

Ook Ricardo Letelier, de directeur van Wines of Chile, is aanwezig om uw vragen te beantwoorden. De proeverij zal uiterlijk 18.30 uur afgesloten worden met een pisco sour of een glas geproefde wijn (naar keuze). De toegang bedraagt ¤50 per persoon maar er zijn slechts beperkt plaatsen beschikbaar.

Winemakers' Diner

Na de proeverij is er de mogelijkheid deel te nemen aan het Winemakers' Diner. In aanwezigheid van Mrs. Cecilia Mackenna Echaurren, ambassadeur van Chili in Nederland en Ricardo Letelier zullen alle wijnmakers van de icoonproeverij samen met u in Restaurant Nhube aanschuiven voor een luxe driegangen diner. Genietend van de fantastische wijnen uit het langgerekte Zuid-Amerikaanse land kunt u in een ontspannen Chileense sfeer napraten over Chili en Chileense wijn.

De toegang voor het Winemakers' Diner bedraagt ¤125 per persoon. Inbegrepen zijn alle wijn en spijs, de borrel en een exemplaar van het boek Paradiso.

Wilt u aanwezig zijn bij de proeverij en/of het Winemaker's Diner?
Meldt u zich dan aub vóór 6 september aan bij Cees van Casteren via info@ceesvancasteren.com onder vermelding van: P-wijn, P-diner of P-combi en voor hoeveel personen u wilt inschrijven. Indien er nog plaatsen beschikbaar zijn, ontvangt u een verzoek om de toegang over te maken waarna u automatisch een e-mail ter bevestiging ontvangt.

Zowel de proeverij als het Winemakers' Diner vinden plaats in het NH Hotel aan het Prinses Margrietplantsoen in Den Haag, op loopafstand van Den Haag Centraal Station en met voldoende parkeergelegenheid, direct gelegen aan de A12:

NH Hotel Den Haag
Prinses Margriet Plantsoen 100
2595 BR Den Haag
Telefoon: 070-3812345

Voor vragen met betrekking tot de proeverij of diner kunt u contact opnemen met Cees van Casteren (info@ceesvancasteren.com).