Fugro N.V

PERSBERICHT

Leidschendam, 13 september 2006

Samenstelling Raad van Commissarissen van Fugro N.V.

In het kader van de jaarlijkse evaluatie van het functioneren, de samenstelling en het profiel van de Raad van Commissarissen, heeft de Raad van Commissarissen van Fugro zijn samenstelling beoordeeld. De conclusie van deze evaluatie is dat de samenstelling van de Raad van Commissarissen van Fugro als internationaal opererende onderneming en als Nederlandse N.V. het beste gediend is met een evenwichtige verdeling tussen niet- Nederlanders en Nederlanders, waarbij verscheidenheid van achtergronden wordt nagestreefd. Voorts wordt een Raad van Commissarissen bestaande uit zes leden thans als optimaal beoordeeld voor Fugro.

Ten vervolge op deze evaluatie heeft Dr. P. Winsemius besloten om per 1 november 2006 terug te treden uit de Raad van Commissarissen van Fugro. De heer Winsemius meent dat de Raad van Commissarissen thans zodanig van samenstelling is dat de verschillende invalshoeken ook zonder zijn inbreng voldoende aan de orde komen. De andere leden van de Raad hebben zijn zienswijze node aanvaard. De heer Winsemius heeft ruim zes jaar deel uitgemaakt van de Raad van Commissarissen. Daarvoor heeft hij de onderneming geruime tijd geadviseerd bij de ontwikkeling van haar strategie en organisatie.

Met ingang van 1 november 2006 bestaat de Raad van Commissarissen uit de volgende personen: F.H. Schreve (voorzitter), Dr. F.J.G.M. Cremers (vice-voorzitter), P.J. Crawford, J.A. Colligan, Ir. G-J. Kramer en Th. Smith.

Voor nadere informatie:
Fugro N.V.
Ir. K.S. Wester, President-Directeur Telefoon 070 311 11 12

Fugro verzamelt en interpreteert gegevens over het aardoppervlak en de (zee)bodem en geeft hierop gebaseerde adviezen. In het verlengde hiervan levert Fugro aanverwante diensten, waaronder nauwkeurige plaatsbepaling, het testen van bouwmaterialen, reservoir engineering en datamanagement. Organisatorisch bestaat Fugro uit drie divisies: Geotechniek, Survey en Geoscience. Fugro is genoteerd aan Euronext N.V. te Amsterdam en opgenomen in de Amsterdam Midkap index. Fugro heeft circa 275 kantoren en ruim 9.000 medewerkers, die in meer dan 50 landen permanent aanwezig zijn.

Fugro N.V. Postbus 41 2260 AA Leidschendam Tel: 070 3111422
Fax: 070 3202703
ir@fugro.com
www.fugro.com


---- --