Arcadis NV

PERSBERICHT
ARCADIS NV

Arnhem, 13 september 2006

NIEUWE DIRECTEUR HUMAN RESOURCES VOOR ARCADIS

ARCADIS, de internationale advies- en ingenieursonderneming, heeft vandaag bekend gemaakt dat drs. Tom Haak (50) per 1 oktober 2006 is benoemd tot Corporate Director Human Resources van ARCADIS NV. Hij volgt drs. Wim G.M. Rupert op die de onderneming per 1 januari 2007 gaat verlaten in verband met pensionering.

De heer Haak heeft ruime ervaring met human resource management bij organisaties die actief zijn in professionele dienstverlening. Hij is tot eind september werkzaam bij Aon, een onderneming die met ca 46.000 medewerkers wereldwijd adviseert op het terrein van risicomanagement, verzekeringen en employee benefits. Vanaf 1998 was hij verantwoordelijk voor human resources management voor alle activiteiten van Aon in Europa, Azië, Afrika en Australië. In zijn laatste functie werkte hij als Head Global Talent Management bij Aon corporate. Voordat hij bij Aon in dienst kwam werkte hij als manager human resources development bij KPMG en bij Philips in diverse functies op het gebied van personeel en organisatie.

ARCADIS is een internationale onderneming die projectmanagement, adviezen en ingenieursdiensten levert voor het verbeteren van bereikbaarheid, duurzaamheid en leefbaarheid. Infrastructuur - Milieu - Gebouwen. ARCADIS ontwikkelt, ontwerpt, implementeert, onderhoudt en exploiteert projecten. Voor bedrijven en overheden. Met 10.000 mensen en een omzet van meer dan E 1 miljard. Multinationaal aanwezig met een dicht netwerk van kantoren en kennis en ervaring van internationaal niveau. Gericht op meerwaarde voor klanten.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Joost Slooten, ARCADIS NV tel: 026-3778286, e-mail: j.slooten@arcadis.nl

ARCADIS NV
Nieuwe Stationsstraat 10
Postbus 33
6800 LE Arnhem
Tel 026 3778 292
Fax 026 4438 381
www.arcadis-global.com

---- --