Gemeente Grootegast


Luchtmachtorkest met World Folk Songs in Grootegast

Donderdag 14 september geeft het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht een relatieconcert in sporthal de Leegens te Grootegast in samenwerking met de Culturele Raad Grootegast. Onder de titel World Folk Songs presenteert het orkest diverse traditionals en wereldberoemde songs die gebaseerd zijn op traditionele klanken en ritmes.
Wie herinnert zich niet de traan van Máxima toen Adiós Nonino van Astor Piazzolla werd uitgevoerd? Of het Zuid-Amerikaanse El Condor Pasa (bekend van de indianen met hun panfluiten), of het wervelende Riverdance? Niet bekend, maar zeker zo mooi, zal de bijdrage van de Servische zangeres Lena Kovacevich zijn die een aantal `grootmoeders' liedjes gaat zingen. Met enkele Duitse en Tsjechische polka's wordt het echt feest.

Het concert staat onder leiding van de Spaanse dirigent Miquel Rodrigo en begint op 20.00. De zaal is open vanaf 19.30 uur. Kaarten zijn te koop aan de deur of u kunt ze reserveren bij Roelie Solle, 0594-695793 of e-mail roelie.solle@grootegast.nl. De entree voor volwassenen is EUR 5,00 en voor kinderen
EUR 2,50. U bent van harte welkom!

---

(c) Gemeente Grootegast