Gemeente Ermelo


VAANDEL OVERDRACHT

Oranje Gelderland Op donderdag 14 september a.s. wordt tijdens een officiële plechtigheid ten overstaan van het college van burgemeester en wethouders van Ermelo, genodigde autoriteiten en afgevaardigden van de omliggende gemeenten, het Vaandel van het Regiment Infanterie Oranje Gelderland overgedragen aan de Commandant van het 45 Pantserinfanteriebataljon. De vaandeloverdracht vindt plaats op het marktplein en wordt met bijbehorend militair ceremonieel uitgevoerd.

De ceremonie op het marktplein begint om 14.30 uur, belangstellenden zijn van harte uitgenodigd om te komen kijken naar dit militair vertoon. In verband met deze ceremoniële plechtigheid worden er enkele (verkeers)-maatregelen genomen.

Door het plaatsen van tribunes voor de vaandeluitreiking is het Marktplein woensdagavond 13 september a.s. vanaf 18.00 uur tot donderdagavond 14 september a.s. tot 23.00 uur afgesloten. De Chevallierlaan is donderdagmiddag van 13.00 uur tot 18.00 uur afgesloten voor al het verkeer. De parkeerplaats aan de Chevallierlaan is de hele dag niet toegankelijk. Aan beide zijden van de Hortensialaan geldt vanaf donderdag 13 september a.s. 12.00 uur tot 18.00 uur een parkeerverbod.